Независимо дали искаме или не, светът все пак ще се

...
Независимо дали искаме или не, светът все пак ще се
Коментари Харесай

Новата реалност: как да се подготвим за големия квантов преход

Независимо дали желаеме или не, светът въпреки всичко ще се промени, а нашата задача е да се пригодим към него, движейки се в общия поток.

Все повече специалисти в региона на езотериката и астрологията приказват за преструктурирането на Вселената. То се назовава по разнообразни способи: Голям квантов преход, Велика разновидност, само че същността на това събитие е една и съща. Нашата планета трансформира вибрациите си и остарелият свят вечно си отива, откривайки нови благоприятни условия.

Но за жалост не всички ще попаднат в новото измерение.

Как да осъзнаете, че се движите в неправилна посока? И допустимо ли е да се подготвите за прехода? Експертите дават отговор на този въпрос.

Квантовият преход във връзка с нашето общество не е напълно вярно определение, защото става дума за внезапен скок. Очевидно всеки от нас към този момент усеща, че светът е почнал да се трансформира и предстоят нови промени. Това обаче не се случва внезапно, а последователно.

Но някои промени ще се натрупат и тогава ще настъпи самият скок. И тези процеси се случват много бързо. Спомнете си по какъв начин наскоро се появиха първите смарт телефони и в този момент не можем да си представим живота си без тях.
Сега се приближаваме към интервал, в който всеки би трябвало да се откъсне от консервативните правила и да не остане във " вчерашния ден ". Има няколко критерия, по които би трябвало да се работи.

 квантов интервал

Забавяне

Времето в мегаполиса тече с гневен темп. Човек в този режим постоянно няма време да живее. И тук вярната методика е не да се стреми да форсира, а в противен случай - да забавя процесите си.

Практиките с балансиране на вътрешната същина ще оказват помощ за това, тъй като всичко в света е ориентирано към дисбаланс. За да направи първокласен преход, всеки би трябвало да откри време за себе си, за медитация и практики.

Енергия

Именно тя ще бъде главният подтик на количествения преход. Нивата в нея са като избрани бариери. За да ги преодолее, човек се нуждае от невероятна мощ, която ще бъде силата. Тя би трябвало да се натрупва и систематично да се укрепва. Съществуват извършения и практики, които разрешават да се работи с всички основни страсти и с цел да се зареди човек с извънредно позитивна сила.

 квантов интервал

Неприемане

Прогресът не стои на едно място и в този момент на всички места сме заобиколени от изкуствен интелект и други чудеса на технологиите. Но не всеки е подготвен да ги одобри. Все още има хиляди съперници и последователи на това, което е било " преди ". Ако обаче се опитате да се пандизите в себе си и да се преструвате, че нищо не се случва, това няма да ви помогне.

Важно е да осъзнаем, че всеки инструмент може да се употребява както за положително, по този начин и за риск. Но това е особеността на квантовия преход. Можете да тръгнете във всяка посока, само че би трябвало да разберете накъде да поемете. А за тази цел е належащо трезво да се реши какво се случва.

Например появяването на изкуствения разсъдък значи, че дружно с него ще се промени и мисленето на хората, достигайки някакво ново равнище. В същото време не можем да предвидим къде и по какъв начин ще се случат всички тези радикални промени.

 квантов интервал

Екстремни обстановки

През интервала на квантовия преход някои хора стартират да изпадат в крайности. Те отдават желание на света на духовността и изцяло изпадат от действителността. Други натъртват извънредно на материалните аспекти, което също е неточност. Нито една от тези тактики няма да докара до баланс и благополучие.

Щастието е динамичен развой, който не може да бъде замразен в едно положение. И точно с тези усеща човек би трябвало да навлезе в този нов свят.

Внезапност

Можем да чакаме колкото си желаеме неочакван преход към ново равнище, само че това не се получава по този метод. Нашата задача е да трупаме сила, да развиваме съзнанието си, да следваме определения път. И тогава този квантов скок ще се случи в процеса на работа. Няма универсална формула за всеки в неговото лично време.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР