Независимият общински съветник Борис Бонев внесе доклад в Столичния общински

...
Независимият общински съветник Борис Бонев внесе доклад в Столичния общински
Коментари Харесай

Борис Бонев искам пълен одит на Градската мобилност

Независимият общински консултант Борис Бонев внесе отчет в Столичния общински съвет за даване на обстоен доклад на всички доходи и разноски на “Център за градска мобилност” ЕАД за последните 10 години. Едновременно с това, той е изпратил и писмо до Председателя на Сметната палата с апел за осъществяване на нов одит на общинското сдружение, което дава отговор за градския превоз и паркирането в София.

“През последните повече от 10 години ЦГМ е във фокуса на публичното внимание, като активността на сдружението е мощно спорна и генерира значително неодобрение у жителите поради подозрения за неприятно ръководство, нецелесъобразно консумиране на обществени средства, обслужване на частни ползи и даже корупция”, съобщи Борис Бонев от Спаси София и добави, че общинското сдружение не е в положение да отговори на упованията на софиянци и изменящия се град.

Според Бонев предходният одит на Сметна палата от 2017 година е посочил извънредно притеснителни практики и неприятно ръководство като е време да се види дали през последните 3 години е настъпила смяна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР