Независимият кандидат за кмет на Община Стражица Йордан Цонев води

...
Независимият кандидат за кмет на Община Стражица Йордан Цонев води
Коментари Харесай

Новият кмет на Стражица е Йордан Цонев

Независимият претендент за кмет на Община Стражица Йордан Цонев води на втория тур за частичните локални избори въз основата на 67 % обработени протоколи, заяви Българска телеграфна агенция.
На втория тур на локалните избори са дали своят вот 40 % от гласоподавателите. След отчитането на действителните бюлетини въз основата на междинното броене, самостоятелният претендент Йордан Цонев води с 50 % от гласовете, а другият самостоятелен претендент Георги Бянов, подсилен от ГЕРБ-СДС, е с 46 % от вота от гласоподавателите.
На балотажа в Стражица в ОИК не са постъпвали тъжби и сигнали за нарушаване на изборното законодателство, уточни ръководителят на ОИК.
До частичните локални избори в Стражица се стигна, откакто досегашния кмет Румен Павлов беше определен за депутат в 46-ото Народно заседание и се отхвърли от кметското място.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР