Независимият депутат Радостин Василев прави нова партия. Името ѝ обаче

...
Независимият депутат Радостин Василев прави нова партия. Името ѝ обаче
Коментари Харесай

Радостин Василев проговори за новата си партия, каза каква ще е тя

Независимият народен представител Радостин Василев прави нова партия. Името ѝ обаче ще бъде оповестено напълно скоро. Няма да се споделя " Силна България ", тъй като това е името на гражданското придвижване, изясни той в изявление за Българска национална телевизия.

" Не сме имали проект в никакъв случай да се споделя по този начин. Още по-хубаво име ще има - целеустремено, въображаемо, с цел да дава отговор на това, което тази партия ще прави. Надявам се това да е първата в най-новата история пробългарска партия, която да не бъде васална на някакви посолства, а да се грижи само и единствено на българския народ ", сподели Василев.
-->
Той е решил да предприеме това деяние със основаването на партия, тъй като на всички места бил излъчен и лъган. И счита, че в случай че не може да се оправя, то най-малко това да зависи от него, а не от Кирил Петков, Асен Василев и Слави Трифонов, които той дефинира като " безспорни предатели ".

" Едните - национални предатели, другият изменник на очакванията на доста българи. И в двете партии съм се потвърдил. По връзки на моята подготвеност няма да чуете някъде да има рецензии. По отношение на дейностите ми и двете партии са недоволни, тъй като съм единственият, който разкрива същинската дълбока страна ", уточни Василев.

С него има нови лица, неопетнени и неучаствали в политическия развой. Има доста симпатизанти на Има Такъв Народ и Политическа партия, само че не и депутати. Проектът ще бъде центристки, който застъпва обществената политика - с планове за бизнеса.

Василев съобщи, че партията му ще взе участие в локалните избори непременно. Ако не съумеят да я записват, ще вземат участие с други партии. Вече имаме оферти от други сътрудници, сподели Василев, само че не пожела да каже от кого.

За публикувания от него запис от съвещанието на Политическа партия, сподели че задачата му била българите да схванат " същинската дълбока страна " и е постигнал задачата си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР