Незаконното нахлуване в Украйна, незаконните референдуми, незаконната мобилизация усложниха нещата.

...
Незаконното нахлуване в Украйна, незаконните референдуми, незаконната мобилизация усложниха нещата.
Коментари Харесай

Николай Свинаров: Нищо чудно Путин да пристъпи към използване на ядрено оръжие

" Незаконното навлизане в Украйна, противозаконните референдуми, противозаконната готовност усложниха нещата. Вероятно президентът Владимир Путин не се преценява, че политиката и интернационалните връзки не са математика и там не постоянно минус по минус прави плюс. Подобни дейности не биха довели до опция за мирни договаряния ".

Това сподели пред БНР Николай Свинаров, министър на защитата в интервала 2001 - 2005 година.

И добави, че се чака озлобление на бойното поле. Според него " нищо чудно Путин да пристъпи към потребление на нуклеарно оръжие ".

" Вътрешната организация в Русия и митингите са извънредно незадоволителни, с цел да чакаме смяна от вътрешната страна. Доволните са повече от недоволните. Русия няма по какъв начин да промени имперското мислене, " счита някогашният министър на защитата.

В предаването " 12+3 " Свинаров уточни, че и Русия, и Украйна имат капацитет да продължат дълга и изтощителна война.

" Санкциите би трябвало да бъдат на всякакво равнище, с цел да имат резултат, в това число и изключване на Русия от всички нуклеарни организации, " разяснява още Николай Свинаров.

По думите му България би трябвало да бъде съответен член на НАТО и да премине бързо към съвременно въоръжение на армията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР