Незаконно притежавано оръжие, наркотик и антични монети са били иззети

...
Незаконно притежавано оръжие, наркотик и антични монети са били иззети
Коментари Харесай

Откриха в дома на наркотрафикант оръжие и антични монети край Момчилград

Незаконно притежавано оръжие, опиат и антични монети са били конфискувани при претършуване през вчерашния ден (26 октомври) в къща и постройки в момчилградското село Груево, населявани от 56-годишен. Това оповестяват от районния пресцентър на Министерство на вътрешните работи в Кърджали.

От там прецизират, че мъжът е арестуван на 25 октомври в село Чорбаджийско в миг, когато поставял в тайник кокаин. Проведени са били процесуални дейности с присъединяване на полицейски чиновници от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ и от Районните ръководства в Кирково и Момчилград.

В постройките са били открити и конфискувани 10 пликчета бяло прахообразно вещество с общо тегло към 20 грама. При осъществен тест субстанцията реагирала на кокаин.

Открити са още: нелегално притежавани малокалибрена пушка и 29 патрона, 25 монети с антична стойност, везна, огромна сума в левове и валута.

Петдесет и шестгодишният гражданин на региона е арестуван с прокурорско разпореждане за период до 72 часа и е изместен в бранш „ Арести “ на Оценка за съвместимост „ Изпълнение на наказванията “. Работата по изясняване на случая продължава в границите на формирано досъдебно произвеждане в Районно ръководство Кирково.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР