Незаконна бензиностанция разбиха полицаи от Гурково. До разкриването на незаконната

...
Незаконна бензиностанция разбиха полицаи от Гурково. До разкриването на незаконната
Коментари Харесай

Полицаи разбиха незаконна подвижна бензиностанция


Незаконна бензиностанция разрушиха служители на реда от Гурково. До разкриването на противозаконната активност се стигнало, откакто на 1 декември, на уширение на третокласен път сред Гурково и с. Конаре, била осъществена полицейска инспекция на товарен автомобил „ Ивеко Дейли “ с намиращи се в него татко и наследник - на 49 и на 19 години. В товарния отсек на автомобила чиновници на Участък - Гурково при районно управление (на МВР) – Казанлък разкрили помпа с разпънати маркучи и осем железни варела с съдържимост от 200 литра, съдържащи друго количество дизелово гориво.

При последвала спомагателна инспекция в дома на двамата в Гурково е открит гараж, приспособен за продажба на горива. Там служителите на реда разкрили съд с съдържимост от 1000 литра, съдържащ дизелово гориво, с прикрепени брояч и револвер за зареждане на горивото. В помещението са открити и разнообразни по съдържимост пластмасови бутилки, съдържащи бензин и дизелово гориво. Иззети са общо 1700 литра дизелово гориво и 130 литра бензин, както и товарният автомобил.

Двамата са арестувани за период до 24 часа. В районно управление (на МВР) - Казанлък е стартирана инспекция за осъществено закононарушение по член 234 от Наказателен кодекс, която продължава взаимно със чиновници на Агенция „ Митници “, Пловдив.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР