Неймар и Данило продължават възстановяването си и остават под въпрос

...
Неймар и Данило продължават възстановяването си и остават под въпрос
Коментари Харесай

Разкритие. Ще играе ли пак Неймар на Мондиала

Неймар и Данило не престават възобновяване си и остават под въпрос за осминафиналния конфликт на Бразилия с Република Корея. Днес ще стане ясно дали двамата ще бъдат разполагаем на селекционера Тите за значимия мач. Това разгласи лекарят на бразилския народен отбор Родриго Ласмар.

Неймар и Данило получиха травми в първия мач на „ селесао ” на Мондиала против Сърбия. Проблемите и на двамата са в глезените.За суперзвездата на " селесао " има разнообразни информации, по отношение на положението му. Според едни Неймар пропуща всички мачове. Друга гласи, че той ще е подготвен след 5 дни.
-->
“Нека да забележим какъв ще бъде преходът за двамата. Те към момента не са упражнявали с топка. Ще го създадат на следващия ден (днес – бел.ред). Важно е да забележим по какъв начин ще реагират, от това зависи всичко. Знаците от Данило са доста положителни. Той имаше занимания с топка и се чака да се включи в идната подготовка на тима ”, показа лекарят на Бразилия.

„ Нека забележим какво ще се случи. Ако всичко е наред, имаме учредения да мислим, че Данило ще бъде подготвен за идващия мач ”, сподели още Ласмар.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР