Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн ще представят България

...
Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн ще представят България
Коментари Харесай

Избраха грациите за световното в София

Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн ще показват България в самостоятелната конкуренция на идното международно състезание по художествена гимнастика в София.

Шампионатът ще се организира в „ Арена Армеец” от 10 до 16 септември, а въодушевлението е осезаемо и при гимнастичките в залата, и при уредниците.

„ Организацията върви доста динамично. Работи се от заран до вечер. Искам да преживеем неповторимо съревнование и невероятна атмосфера за феновете на художествена гимнастика”, съобщи президентът на българската федерация Илиана Раева.
" Златните девойки " е химнът на международното по художествена гимнастика (ВИДЕО) Песента към този момент се трансформира в шлагер
За незабравимите страсти на публиката ще допринесат най-много Златните девойки. В самостоятелното Тасева, Владинова и Калейн ще се борят дружно в отборната конкуренция и ще спорят за медалите в многобоя и на финалите на обособените уреди.

„ За нас е извънредно значимо да се представим добре, като един тим, и да се борим за златния орден в отборното класиране”, акцентира Тасева.

„ Като тим сме доста по-силни. Много по-лесно е, когато знаеш, че имаш поддръжка. Шансовете ни са големи”, уверена е Владинова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР