Невинаги очакванията се оправдават, особено когато момчето, което харесваш, те

...
Невинаги очакванията се оправдават, особено когато момчето, което харесваш, те
Коментари Харесай

За Ники от „Следвай ме“ жените са по-сложни и от математиката

Невинаги упованията се оправдават, изключително когато момчето, което харесваш, те приема единствено като другар. С този извод се сблъсква София, откакто опитите й да се сближи с Ники по време на снимането на новото й видео, се оказват безрезултатни. Затова тя подхваща друга тактичност и взема решение, че ще предизвика неговото внимание като бъде негова другарка.

Бела, въпреки това, се усеща разочарована поради несъстоялата се среща сред нея и Ники предходната вечер. Обидата се ускорява и от една провокативна фотография на София , качена в обществените мрежи дружно с Ники, която трансформира напълно отношението ѝ към чаровния си съученик. Безразличието на Бела озадачава Ники и предопределя преосмислянето на създалата се обстановка. Учудването му е толкоз огромно, че той шеговито ще заключи, че разбирането на дамите е по-сложно даже и от математиката.

Защо Ники мисли по този начин? Разберете в новия епизод на.
 Ники
Междувременно сред Петя и Йоан се основава напрежение, откакто тя схваща, че той работи почасово в магазин за хранителни артикули – нещо, което той ревностно пази в загадка. Как ще се развие този спор, вижте първо в.  

Гледайте уеб поредицата всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във.

Още вести за новия уеб тийн сериал може да намерите в и F страницата на поредицата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР