Невероятно разкритие направи Пипа Мидълтън за сестра си Кейт, съпруга

...
Невероятно разкритие направи Пипа Мидълтън за сестра си Кейт, съпруга
Коментари Харесай

Невероятно разкритие за Кейт. Какво призна Пипа?

Невероятно разобличаване направи Пипа Мидълтън за сестра си Кейт, брачна половинка на принц Уилям и херцогиня на Кеймбридж. И то някак доброволно – давайки изявление за блога на марката спортни обувки.

Кейт Мидълтън постоянно е била известна с любовта си към спорта. От дребна тя играе тенис и откакто стана член на английското кралско семейство, не изостави заниманията си. Но се оказва, че още преди да се омъжи за принц Уилям, Кейт е имала голямо спортно достижение. Тя е покорила най-високия връх в Алпите – Монблан, описа Пипа.

Мечтата ми беше да вземам участие в спортно съревнование или епично премеждие със личните си деца, защото имах шанса да изживея себе си в детството си. Родителите ми ме въодушевиха да обичам туризъм в планината и двамата се причислиха към мен и брат ми при първата ни спирка в къщата в планината, до момента в който изкачвахме Монблан. Баща ми се изкачи на върха със сестра ми преди няколко години, показа 37-годишната Пипа.

Не се знае по кое време тъкмо Кейт се е запалила по алпинизма и е станала толкоз добра, че да изкачи Монблан, само че несъмнено е било даже преди сватбата с Уилям, защото Пипа, дружно с брат си Джеймс, повториха достижението на по-голямата им сестра през 2008 година, пишат английските медии.

Монблан е най-високият връх Алпите и Западна Европа. Достига надморска височина от 4 810 метра. Изкачването на върха лишава от два до седем дни, според от маршрута.

Кейт Мидълтън в никакъв случай не е говорила за алпинизма като свое занимание, само че постоянно е споделяла, че обича планината. Херцогинята кара ски и за първи път романът й с Уилям стана прочут, когато бяха снимани в швейцарския ски курорт Клостърс през 2004 година През 2016 година двойката заведе най-големите си деца, принц Джордж и принцеса Шарлот, на първата им ски почивка в Куршевел във френските Алпи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР