Невероятно обяснение даде Германия за епидемията изгубен багаж, която беляза

...
Невероятно обяснение даде Германия за епидемията изгубен багаж, която беляза
Коментари Харесай

Черните куфари виновни за хаоса по летищата

Невероятно пояснение даде Германия за епидемията „ загубен багаж ”, която беляза това лято. То ще бъде запомнено с хаоса по летищата и всеобщото изгубване на пътни чанти.

Преобладаването на черните куфари е асъдействало за компликациите, пред които са изправени самолетните компании през последните седмици, оповестиха управляващите в Германия. Според тях тези чанти доста си приличали и това забавяло целия развой.

„ Бъркотия е и в никакъв случай не съм виждал нещо сходно. Глобалната рецесия с изгубения багаж се разраства “, споделя Щефан Шулте, началник на летището във Франкфурт пред The Guardian.

Според него преобладаването на черните куфари е асъдействало за компликациите, пред които са изправени самолетните компании през последните седмици, защото на чиновниците им е било „ мъчно да разграничат багажа един от различен “.

Шулте сподели пред немските медии, че съветът му към пасажерите е, когато е допустимо, да носят единствено ръчен багаж, а в противоположен случай да употребяват куфари, които ще бъдат по-лесни за идентифициране.

Томас Кирнер, представител на летището, кава: „ Много хора пътуват с черни куфари на колела, което прави идентифицирането им отнемащо прекалено много време. “

Властите в Германия напълно съществено поучават пасажерите да употребяват цветни и шарени куфари, което щяла да улесни намирането им на летищата, борещи се с хаоса при обработката на багажа.

Съветът стана обект на насмешка в немските медии, както и спомагателното предложение на летищните управляващи хората да прибавят етикети с имената и адресите си към багажа, което по предписание полицията не предлага от съображения за сигурност.

Според Кирнер броят на куфарите, които не са били взети от притежателите си, е намалял през последните дни, само че към момента съставлява „ четирицифрено число “. Смята се, че на летището има към 2000 блокирани куфара.

По време на пандемията летището във Франкфурт понижи чиновниците си с към 4000. Подобно на други летища по света, то се бори да възобнови постоянните си интервенции, с цел да се оправи с повишаването на летния трафик, откакто множеството ограничавания, свързани с COVID-19, са отстранени, съобщи бТВ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР