Невероятна история за битката си мръсните пари разказа първият председател

...
Невероятна история за битката си мръсните пари разказа първият председател
Коментари Харесай

Помните ли Стоян Кушлев? Ето кога е вадил пистолет на улицата

Невероятна история за борбата си мръсните пари описа първият ръководител на особено основана комисия за битка против корупцията, наречена Комисия за определяне на имущество, добито от незаконна активност, в този момент КПКОНПИ. Проф. Стоян Кушлев, смая водещия на „ 120 минути “ по Светослав Иванов с много страховита история.

„ Излизам от у дома единствено с моята кола и постоянно въоръжен. Аз се пенсионирах, само че последната ми работа, под мое управление комисията лиши имущество за стотици милиони на мафията.
-->
Преди 6-7 години се наложи да извадя оръжие на улицата. Отивам да пазаря в Перник, в кв. „ Изток “, и против мен потеглят трима с бухалки и ми споделят: Ти разплака майките на доста наши момчета, в този момент ние ще се оправим с теб “.  Аз си извадих глога, заредих го и  споделих: Сега ще заплачат вашите майки “. Хвърлиха бухалките и избягаха.

Нито съм уведомил полиция, нито се разправях, само че те знаят всички, че вървя въоръжен “, описа Кушлев.

Той добави, че е чувал, че желаят да го убият.

За шестте години, в които Стоян Кушлев е отпред на антикорупционната комисия съумява да завоюва каузи за лишаване на имуществото на знакови фигури като Митьо Очите, Пламен Стоянов-Големия Дамбовец и Братя Галеви.

“Запорите са за повече от 1 милиарда, а отнетото имущество за няколко стотици милиона лв.. 15 кметове и 10 депутати бяха клиенти на комисията, след мен очевидно са се отъвали ”, сподели Кушлев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР