Невероятен пир за сетивата и вълнуващо пътешествие в света на

...
Невероятен пир за сетивата и вълнуващо пътешествие в света на
Коментари Харесай

Ресторант Noah +359 е мястото, където сетивата се влюбват

Невероятен гуляй за сетивата и вълнуващо странствуване в света на кулинарията сервира началник готвачът на ресторант Радослав Тачев. В това персонално се увери нашият екип, който имаше удоволствието да дегустира настоящите оферти в първите дни на пролетта.

 

При следващата ни разходка до сгушения в директната на ВМА, на ул. “Райко Жинзифов ” 4 ресторант, имахме шанса да опитаме същинска, класическа шопска салата - такава, каквато я помним от детството си. Познавачите чудесно схващат какво имаме поради. В днешно време е все по-голяма необичайност да се насладим на същински, зрял и апетитен домат, откъснат от градината на бутикова био плантация, а в ресторант Noah +359 доставките на зеленчуци и плодове се вършат извънредно от дребни, самостоятелни производители. Вкусът на Шопската салата бе подчертан от маринована люта чушка, същинско краве сирене, ароматна краставица и хрупкава чушка (отново фермерско производство), а за по-модерен прочит бе поднесена с пяна от магданоз.

 

За спазващите постите, каквито сме аз и колежките, ресторантът предлага обилие от разрешените морски блага, и то приготвени по най-високите стандарти на средиземноморската кухня. Вниманието ни бе привлечено от скаридите “Чоризо ”, поднесени с пушен червен пипер, чипс домати, олио и несъмнено - босилек, който е неизменима част от усета на Италия. Не подминахме и октопода, акомпаниран с пикантно гуакамоле, черен чесън Майо и брускета.

 

За разядка и шерване си поръчахме салата от печено меренг цвекло с дресинг от нар и рукола, както и царска туршия, по този начин потребна за здравето с ферментиралите карфиол, моркови, зеле и алена чушка.

 

Финалът на следобедното ни бягство от градския звук поставихме с Торта Ноа + 359, чиито ароматни и хрупкави орехови платки, покрити с три типа гальовен шоколад потопиха сетивата ни в любовно самодоволство.

 

За положителното ни въодушевление способства класическият и моден интериор на заведението, а съвършеното сервиране от страна на личния състав, както и способените им препоръки ни дадоха още една причина скоро да се върнем в ресторант Noah +359, с цел да Ви разкажем за новите им пролетни оферти.

 

Резервация на маса може да извършите още през днешния ден на тел. +359 895 005 555, или на място – гр. София, ул.  “Райко Жинзифов ” 4, в директната на ВМА, както и на уеб страницата на ресторанта на адрес www.noah359.bg.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР