Неудобните артефакти: древни черепи с дупки от куршуми …Притежавали ли

...
Неудобните артефакти: древни черепи с дупки от куршуми …Притежавали ли
Коментари Харесай

Неудобните артефакти: древни черепи с дупки от куршуми

Неудобните артефакти: антични черепи с дупки от патрони …Притежавали ли са античните цивилизации напреднали технологии? Дали тези антични черепи с дупки от патрони дават отговор на този въпрос …?Историята е цялостна с променчивост и изцяло изчезнали записи за избрани интервали. Това слага под въпрос точността и целостта на знанията ни за предишното.Много различни археолози преглеждат опцията античният човек да е достигнал софтуерни равнища, равни или даже по-развити от нашите. Умишлено „ отстранени “ или разрушителното течение на времето са изтрили съвсем всички доказателства за сходни изказвания.

 “Древни черепи с дупки от патрони … “
“Древни черепи с дупки от патрони … “През 1921 година, до момента в който работи в цинкова мина в днешна Замбия, швейцарският миньор Том Звиглаар прави необикновено изобретение. На дълбочина към 18 метра, Том изкопава античен череп на хоминид, горна челюст и някои други костни фрагменти.Кръстен на мястото, където е открит, Черепът от Броукън Хил е първото доказателство за съществуването на първичен тип човек, наименуван Родезийски човек (Homo rhodesiensis).
Смята се, че черепът е на възраст сред 125 000 и 300 000 години и сега може да бъде забелязан в Музея за естествена история в Лондон. Но, този череп има освен това, в сравнение с наподобява на пръв взор.В лявата му темпорална кост има дребна кръгла дупка, която криминалистите считат, че е породена от патрон, летящ с висока скорост. А противоположната страна на теменната плоча е раздробена от вътрешната страна.Това допуска, че каквото и да е блъснало този античен човек, е влезнало през лявата страна на главата му, имайки задоволително мощ, с цел да разбие костта от противоположната страна. Несъмнено това е бил съдбовен удар. Но какво го е предизвикало?Някои стандартни учени споделят, че дупката е породена от стрела или копие. Но, тези оръжия имат ниска скорост и по-скоро оставят следи върху костта и космените линии. Черепът от Броукън Хил не демонстрира доказателства за пострадване със стрела.

 2 600x360 - Неудобните артефакти: антични черепи с дупки от патрони
Чистият кръговиден отвор допуска дребен и доста бърз удар. Както акцентират криминалисти, „ патронът се вписва в профила “. Всъщност, античният череп демонстрира същите вреди като тези на жертви от огнестрелна рана.Четете още: Неудобните артефакти: каменните лабиринти на остров Большой ЗаяцкийКонвенционалната история ни споделя, че барутът е изобретен след 9-ти век сл. н. е., а първите огнестрелни оръжия са създадени няколко века по-късно. Това е надалеч от датираната възраст на Черепа от Броукън Хил.Дълбочината, на която е открит, отстрани опцията актуален череп инцидентно да попадне в по-стара геоложка групировка.Самият череп принадлежи на хоминид, който надалеч предшества модерната ера. Доказателствата опонират на стандартната археология, а единственото пояснение би навредило на признатите научни парадигми.

 3 600x450 - Неудобните артефакти: антични черепи с дупки от патрони
Още повече, че този череп не е уникален … В долината на река Лена в Русия, при археологически разкопки откриватели откриват череп на липсващ тип животно, наречено аурох. Това диво говедо се появява за първи път преди два милиона години и изчезва преди към четири хиляди години.Въпреки, че е от още по-стар интервал от време, черепът на ауроха има същия вид дупка като този, открит в черепа от Замбия.Черепът на животното демонстрира, че костната тъкан към дупката е калцирана, което допуска, че то е оживяло след прострелването и раната му е заздравяла.В момента черепа на ауроха се намира в Музея на палеонтологията в Москва, Русия.Има няколко теории, които се пробват да обяснят тези неуместни артефакти. От извънземни до стрелци, пътуващи във времето …Факт е, че и двата черепа демонстрират доказателства за съвременна технология, употребена в антични времена (!).Тези неуместни артефакти повдигат още доста въпроси. Човекът ли е първият землянин създал и развил високи технологии или е имало други преди нас? Кои са те? Извънземни, пътешественици във времето, антична цивилизация …?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР