Netflix прекара последните няколко години в почти сизифовски усилия да

...
Netflix прекара последните няколко години в почти сизифовски усилия да
Коментари Харесай

"Нетфликс" превключва в оскаров режим

Netflix прекара последните няколко години в съвсем сизифовски старания да завоюва академично признание за своите филми. Сега, в годината, когато пандемията затвори киносалоните, стрийминг платформата влиза в сезона на премиите с няколко амбициозни заглавия и по-големи шансове от всеки път, оповестява Си Ен Ен. 

Филмите се създават доста по-рано, тъй че " Нетфликс " - както и останалата част от филмовите компании - няма по какъв начин да са планували този сюжет. Но с широкото разпространение по стрийм заглавията ѝ в действителност имат голямото преимуществото да бъдат гледани и забелязвани, като в това време пандемията обезврежда всевъзможни предходни стигми, свързани с гледането на филми вкъщи. А пък въпреки това, множеството предстоящи кандидати, планувани за разпространяване на огромен екран, бяха отсрочени за 2021 година и по този начин конкуренцията става значинелно доста.

След средата на ноември стрийминг гигантът преминава в „ оскаров “ режим с церемониал на филми, предопределени да впечатлят членовете на Академията за кино изкуства и науки - групата, която стои зад най-престижните награди,- както и най-взискателната аудитория. Специалистите към този момент приказват, че " Нетфликс " може да претендира минимум за три номинации в категорията „ най-хубав филм “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР