Netflix поднови The Witcher за четвърти сезон, но в хитовия

...
Netflix поднови The Witcher за четвърти сезон, но в хитовия
Коментари Харесай

Хенри Кавил си тръгва от Вещерът, ролята на Гералт отива при Лиъм Хемсуърт

Netflix възобнови " The Witcher " за четвърти сезон, само че в хитовия фентъзи сериал няма да взе участие най-познатото до този миг лице. Хенри Кавил ще напусне продукцията след края на идния трети сезон, а Лиъм Хемсуърт ще поеме основната роля на Гералт от Ривия в четвъртия сезон на поредицата.

Новината за промяната в актьорския състав бе оповестена в събота следобяд, като Хемсуърт и Кавил също разгласиха изказвания. Ако се вгледаме в тона на двете изказвания, решението наподобява е приятелско предаване на факела, предава Variety.

" Пътуването ми като Гералт от Ривия беше изпълнено както с чудовища, по този начин и с завършения, и уви, ще оставя медальона и мечовете си за сезон 4 ", сподели Кавил в изказване в Instagram. " На мое място фантастичният господин Лиъм Хемсуърт ще поеме мантията на Белия вълк. Както и при най-великите литературни герои, предавам факела с почитание към времето, прекарано в преобразяване на Гералт, и с възторг да видя по какъв начин Лиъм ще схване този най-завладяващ и нюансиран мъж. Лиам, положителни господине, този воин има толкоз прелестна дълбочина, насладете се на гмуркането и вижте какво можете да откриете. "

" Като почитател на Witcher съм на седмото небе от благополучие от опцията да играя Гералт от Ривия. Хенри Кавил беше необикновен Гералт и за мен е чест, че ми подава юздите и ми разрешава да поема остриетата на Белия вълк за идната глава от приключението му ", се споделя в изказването на Хемсуърт. " Хенри, от години съм твой почитател и се въодушевих от това, което си направил за този обичан воин. Може би би трябвало да запълня огромни обувки, само че съм същински разчувствуван да навляза в света на " Вещерът ".

Кавил влиза в ролята на ловеца на чудовища Гералт във " Вещерът " от дебюта на сериала на Netflix през декември 2019 година Предстоящият трети сезон на сериала, чийто премиерен прозорец е избран за лятото на 2023 година, в този момент ще бъде последният за артиста като част от поредицата.

Феновете на сериала, книгите и игрите одобриха меко казано зле промяната в актьорския състав. За хиляди почитатели по цялата земя Хенри беше съвършеното преобразяване на Гералт. При старта на телевизионната поредност даже самият Кавил не можеше да сдържа ентусиазма си, че ще влезе точно в ролята на Вещера. Той не стопира какъв огромен почитател е на игрите, както и на поредицата книги от полския създател Анджей Сапковски. Така че фактът, че е решил да се отдръпна от план, който обича толкоз доста, несъмнено разсъни подозрения във почитателите. Преди време Хенри Кавил беше декларирал, че единствената причина да се откаже от мечовете на Гералт би била сериозна смяна на сюжета или истинското наличие на книгите, по които се води сериала.

Наскоро някогашен продуцент, работил по " Вещерът ", съобщи сензационно, че продуцентите и сценаристи на сериала мощно ненавиждали игрите и книгите, поради което трансформирали ужасно доста протичащото се на дребния екран. Феновете подозират, че точно това е повода Хенри да съобщи щафетата на Лиъм. Мнозина не утвърждават, че наложеното от Холивуд в последни години " многообразие " на герои от разнообразни раси и полови такъми, се е пренесло и в поредицата, написана от поляка Сапковски през 90-те години на предишния век.

Феновете не могат да разпознаят обичаните си герои от игрите и книгите, а сюжетът се трансформира от истинския с всеки минал епизод. Какво тъкмо е предиздвикало Кавил да напусне си остава тайнственост.

Лиъм Хемсуърт е най-известен с ролята си на Гейл Хоторн в поредицата " Игрите на глада ", където си партнира с Дженифър Лорънс и Джош Хътчърсън. Неотдавна той взе участие дружно с Кристоф Валц в поредицата " Най-опасната игра " на Roku Channel, която беше възобновена за втори сезон през август 2021 година Той взе участие и в идния трилър на Ръсел Кроу " Poker Face ".
`Хенри

Хенри Кавил си остава " мечтана стока " в развлекателната промишленост. Актьорът играе дружно с Мили Боби Браун в " Енола Холмс 2 ", който излиза по Netflix идната седмица, а неотдавна подписа контракт за взаимна работа с режисьора Гай Ричи по " Министерството на неджентълменската война ".

Освен това Кавил удостовери, че ще се превъплъти още веднъж в ролята на Супермен в иден филм на Warner Bros, макар че все още няма сценаристи или режисьори, които да са свързани с плана.

Новината за завръщането на Кавил в ролята на Супермен идва съвсем пет години след " Лигата на справедливостта " от 2017 година, който означи последната продължителна поява на артиста в ролята на супергероя на DC Comics. Въпреки това Кавил направи епизодична роля в неотдавна излезлия " Черния Адам ", появявайки се в поредност, която подканя към борба сред Супермен и антигероя на Дуейн Джонсън. Кавил е получил позволение да си вземе отмора по време на фотосите на третия сезон на " Вещерът ", с цел да снима появяването си в " Черният Адам ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР