Netflix е на крачка от създаването на нова, по-висока ценова

...
Netflix е на крачка от създаването на нова, по-висока ценова
Коментари Харесай

Netflix готви нови цени и още един абонаментен план

Netflix е на крачка от основаването на нова, по-висока ценова услуга. Същевременно може да се създадат някои промени в актуалните проекти, което сигурно ще провокира гнева на доста клиенти на Netflix. Според отчет от Италия, Netflix ще добави нов четвърти клас услуги, наименуван Ultra, който ще бъде на цена от 16,99 евро на месец най-малко в Италия.
Въз основа на настоящото ценообразуване, Netflix би таксувала 16.99 $ в Съединени американски щати. Единствената разлика с Ultra проекта е, че той към този момент ще поддържа HDR видео и HD аудио и четири екрана могат да употребяват абонамента по едно и също време.

Някои италиански консуматори споделят, че въз основа на рекламния материал, който са получили от видео платформата, новата версия на услугата на Netflix понижава броя на екраните, които могат да стриймват Netflix по едно и също време с проекта Premium от 4 на 2. Обаче други консуматори от Италия, които са получили информация за новия Ultra вид, споделят, че услугата Premium ще продължи да разрешава четири екрана за поточно предаване на Netflix по едно и също време. Ако Netflix понижи броя на едновременните екрани на половина за проекта си за Premium, това би било де факто равно на нарастване на цената за тези, които споделят услугата с други трима консуматори.

Имайте поради, че Netflix към момента публично не е трансформирала настоящите си проекти, тъй че може да желаете да изчакате да видите какво има намерение да прави стрийминг водача, преди да започнете да гледате други приложения като сурогат.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР