Неслучайно ГЕРБ има толкова изборни победи, защото когато има нужда,

...
Неслучайно ГЕРБ има толкова изборни победи, защото когато има нужда,
Коментари Харесай

Атанасова: Когато хората страдат, се обръщат към Борисов

Неслучайно ГЕРБ има толкоз изборни победи, тъй като когато има потребност, когато има нужда, когато е мъчно, когато хората страдат, те се обръщат към Борисов. Това сподели в изявление за предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

„ Трябва ли да разясня всички случаи, в които той персонално се е намесвал, в това число и за чисто житейски драми от всевъзможен тип и жанр. Дали ще има четвърти мандат за ГЕРБ, зависи напълно и само от волята на българските жители. За нас постоянно е била най-важна обединението с българските жители. След това постоянно когато получим тяхното доверие, сме обмисляли кое е значимо и скъпо за страната, в кой миг и по какъв начин да постъпим. Неведнъж сме потвърдили, че за нас властта не е самоцел. Знаете, че два пъти Борисов е подавал оставка “, добави тя.

По думите на Десислава Атанасова досега ГЕРБ не са предали доверието на своите гласоподаватели.

„ В последния си мандат, в това число сме изпълнили съдружното си съглашение, което е дружно с нашите съдружни сътрудници, подписано след избори, в съвсем цялостен размер. През оставащите няколко месеца до парламентарните избори се надявам, че в цялостен размер ще осъществим уговорката си към хората. Когато приказваме за избори не е значима технологията на осъществяване на самите избори, най-важно е доверието. Българският народ е умен и прагматичен. Винаги залага на този, на който има доверие, уточни тя.

" Сега да приказваш, че си от гражданското общество единствено тъй като се опитваш да се докопаш до властта по какъвто и да е метод и с каквито и да е средства е неетично по отношение на българския гласоподавател.

Когато ГЕРБ подаваше оставка, тя седеше на заместник-председателското място в българския парламент. Тя предложи Делян Пеевски по нейни думи и мои мемоари за ръководител на ДАНС. Тя наскърбяваше българските жители пред огражденията, които бяха пред българския парламент. Мисля, че е редно тази заран да завърши тематиката за фалшифицираните избори. Да не забравяме, че тя беше основателят на „ Костинброд “. Българските жители в никакъв случай не биха не запомнили, а и не трябва да се подценява. Очаквам от нея чудеса от смелост “, добави тя.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР