Несигурността и липсата на правителство води до жертви и нестабилност.

...
Несигурността и липсата на правителство води до жертви и нестабилност.
Коментари Харесай

Валентин Радев с шокиращи данни: Несигурността води до жертви. Трафикът на мигранти вече е бизнес

Несигурността и неналичието на държавно управление води до жертви и неустойчивост. Доверието би трябвало да го има и да си оказваме помощ. Трафикът на мигранти към този момент е бизнес, с който Министерство на вътрешните работи не може да се оправи, това е европейски проблем. Когато граничните служители на реда нямат доверие в системата, те с месеци не работят, до момента в който не се откри новата власт. Това сподели за „ Твоят ден “ Валентин Радев, някогашен министър на вътрешните работи.

„ Всички е трябвало да оказват помощ да се оправи и да повярва в системата “, разяснява Радев случая с жандармерист, прекарвал мигранти, тъй като имал заем.

По думите му дипломацията е доста значима за предварителна защита на незаконната миграция. „ Защо няма пари, хора и съоръжение за границата? Наличните чиновници не ги образоват преди да ги пратят на границата. Специализирани компании би трябвало да поддържат оградата, а не да се кърпи с колани от граничарите. Служебните държавни управления нямат политика да разпределят средства по министерствата. Така не може да им се търси сметка, те вършат каквото могат “, съобщи той пред NOVA.

Според него 250 000 на километър е коствала оградата по границата, направена при Орешарски. „ 1 млн. коства тази, която ГЕРБ правихме, тя е по-голяма и поцинкована. Трябва обаче да се поддържа. Видеонаблюдение по цялата дължина на оградата също би било доста добра мярка. Най-важното нещо обаче е да бъде повишен щатът на границата “, акцентира Радев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР