Несигурният резултат от изборите би могъл да влоши положителната перспектива

...
Несигурният резултат от изборите би могъл да влоши положителната перспектива
Коментари Харесай

Борисов каза какво може да влоши рейтинга

Несигурният резултат от изборите би могъл да утежни позитивната вероятност на рейтинга на България. Това разяснява министър председателят Бойко Борисов, който сега още веднъж е на обиколка в страната. С него са министърът на финансите Кирил Ананиев и на образованието Красимир Вълчев. Борисов разяснява интернационалната рейтингова организация Fitch Ratings, която увеличи вероятността от постоянна на позитивна пред дълготрайния кредитен рейтинг на България в задгранична и локална валута.

Във всички години, когато Българска социалистическа партия, или Движение за права и свободи, или тройни обединения идваха на власт, една по една спираха европейските стратегии. Обаче като пристигна ГЕРБ на власт всички фондове работят. Българска социалистическа партия има първенци по банкрутиране на банки, съобщи министър председателят.

България е единствената страна, която покачва през февруари позитивната вероятност на рейтинга, до момента в който другите страни остават на равнище постоянна вероятност, акцентира Ананиев.

" Вчера малко като им се накарах завършихме с 14 хиляди имунизирани дневно. Нали нямаше искащи, в този момент опашки. Спасението е мощна войска от преболедували и имунизирани ", сподели пък Борисов по отношение на имунизацията в страната и заръката му за " зелени коридори " за искащи да се ваксинират.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР