Нещата при ваксините срещу COVID-19 са обезпокоителни. Това заяви бившият

...
Нещата при ваксините срещу COVID-19 са обезпокоителни. Това заяви бившият
Коментари Харесай

Д-р Таня Андреева: Най-добрият период за ваксинация е т.нар. локдаун

" Нещата при имунизациите против COVID-19 са притеснителни ". Това съобщи някогашният министър на здравеопазваноте в предаването " Лице в лице " по БТВ.
" От научна позиция имунизациите са тези, които защищават от тежки смъртоносни болести. Всяка страна, както и нашата, има имунизационен календар – всички от деца сме имунизирани “, уточни тя. Според нея обаче при имунизациите против ковид са позволени съществени пропуски и те са свързани с това, че хората не са добре осведомени.
 Таня Андреева: Трябва да се наложат по-сериозни ограничаващи ограничения Таня Андреева: Трябва да се наложат по-сериозни ограничаващи ограничения
„ Ситуацията беше подценена и неглижирана, по тази причина сега голямата тежест пада върху лечебните заведения, само че и върху хора, коит...
" Смятам, че държавното управление трябваше да започва една акция, която на наличен език да изясни на хората какво съставляват тези ваксини, кой може да бъде и би трябвало да бъде имунизиран. За страдание този пропуск продължава и през днешния ден “, означи доктор Таня Андреева.
" Загуби се скъпо време – настаниха се скептиците, настаниха се тайни теории ", съобщи тя. " Едната страна на въпроса е, че нямаме задоволителен брой ваксини, само че въпреки това нямаме и настроения в интерес на това хората да се имунизират “, сподели още доктор Таня Андреева. Според нея няма стройна организация и упоритост хората, които желаят да бъдат имунизирани, да го създадат. " Най-добрият интервал за имунизация е така наречен локдаун ", акцентира доктор Андреева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР