Нещата никога не са толкова черни, колкото изглеждат!Повечето хора минават

...
Нещата никога не са толкова черни, колкото изглеждат!Повечето хора минават
Коментари Харесай

12 знака, че сте много по-добре, отколкото си мислите

Нещата в никакъв случай не са толкоз черни, колкото наподобяват!

Повечето хора минават през стадии от живота си, когато им се коства, че всичко към тях върви наобратно с главата. Обикновено човек е най-черноглед и максимален черноглед, когато става въпрос за неговия персонален житейски път.

Когато сме потиснати и нещастни, ние не виждаме никаква светлина в тунела, въпреки и нея да я има. Просто не се вглеждаме задоволително добре.

Много по-лесно ни е да се хванем за главата и да имаме вяра, че сме позволили хиляди неточности в живота си и нещата са необратими. Е, бъдете сигурни, че краят на света е надалеч и че вашата обстановка, не е чак толкоз трагична, колкото ви се вижда.

Ето и няколко признака, които ще ви потвърдят, че животът ви е доста по-добър, в сравнение с си мислите:

1. Трудно взимате решения, колебаете се за всичко.

Ако непрекъснато се чудите какви решения да взимате в живота си, не се безпокойте. Вие не сте изгубен несретник, а образован човек, който обмисля всичките си благоприятни условия и варианти и по тази причина, в желанието си да вземете най-хубавото допустимо решение, се колебаете. Забелязали ли сте, че простаците са единствените хора, които са безапелационни и сигурни в своите решения, точно тъй като от нищо не схващат.

2. Не сте удовлетворени от нищо в живота си.

Това е значи, че имате положително съзнание и разбирате, че към момента ви е рано да сте установявате в живота си (и в професионалния, и в личния), тъй като имате потребност от промени. Много малко хора имат шанса да осъзнаят на какво място в живота си се намират и прочувствено, и физически. Себепознаването изисква храброст. Ако не сте удовлетворени от работата или взаимоотношенията си, по-добре е да го разберете по-рано, в сравнение с по-късно.

3. Попаднали сте на неверния човек и той е разрушил сърцето ви.

А замисляли ли сте се, че може да има някой човек, който да е бясно влюбен във вас, а вие да не знаете или да не сте подготвени да приемете любовта му? Важното в живота на един човек е да обича и да бъде обичан и най-много да разбере какво е същинска обич. Не забравяйте, че в никакъв случай не можете да бъдете сигурни дали на следващия ден няма да се влюбите още веднъж и то по-силно от предходния път.

4. Загубили сте нещо значимо в живота си и към момента ви боли.

Това значи, че сте живи, че имате сърце и душа и че се учите на естествения цикъл на болежка и излекуване. Единствената действителна покруса във вашия случай е, че изпитвате прекомерно мощни отрицателни страсти все още, само че и това ще отшуми.

5. Чувствате се изгубени.

Това значи, че ​​сте на прага на правия път, само че към момента го търсите. Хората, които смятат, че нищо в живота им не е задоволително положително, усещат апетит да се движат напред.

6. Вашето его е засегнато.

Запомнете една мъдра фраза: “Лошият ден за егото ви е огромен ден за душата ви. ” Нараненото его нормално ни кара да помъдряваме.

7. Имате прекомерно малко другари.

И един другар ви стига, в случай че той в действителност е подготвен да бъде до вас в сложен миг. Дори да нямате супер правилен другар, то сигурно имате най-малко един член от фамилията си, който би бил подготвен да влезе в пламъците на огъня поради вас.

8. Вие сте създали огромни неточности в живота си.

Грешките са неизбежна част от живота на всеки човек – без тях не си коства да живеем. Стига да се учите от своите неточности, а не да ги повтаряте и потретяте, то всичко е наред.

9. Чувствате се нещастни.

Може би това е по този начин, тъй като неотдавна сте претърпели разлъка, бракоразвод, загуба на работа или на непосредствен родственик – какъвто и да е казусът, той ще отмине. Не забравяйте, че топката се удря в земята, а по-късно хвръква във въздуха. Колкото по-силно се удари, толкоз по-високо отскача. Някои дни и интервали в живота ни са тежки, само че те ни вършат по-силни, по-знаещи, по-състрадателни и по-можещи. Животът на първо място е трупане на житейски опит.

10. Чувствате се отхвърлени.

Не забравяйте, че когато една врата в живота ви се затваря, друга постоянно се отваря. Ако си отворите очите по-широко, може би ще видите и идната врата, а тя може да води до нещо по-добро.

11. Вие не получавате премия за напъните си.

Много хубави истории не могат да се похвалят с ясни начало, среда и край. Щастието в живота се реализира, когато човек съумява да взима най-хубавото от всеки собствен ден, без да има огромни упования за бъдещето. Никой действително не знае какво ще се случи по-нататък. Може би един ден напъните ви ще бъдат възнаградени, а може би не, само че няма смисъл да живеете в непрекъснати упования.

12. Усещате, че не сте същия нехаен човек, който бяхте преди.

Е, по-важното е, че се променяте даже и тези промени да не ви одобрявам доста. Хората, които си стоят забити на едно и също място, в никакъв случай не прогресират. Важно е личността ви да търпи развиване.

Инфо: www.tialoto.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР