Несериозно е твърдението, че обмисляме извънредно положение в страната. Може

...
Несериозно е твърдението, че обмисляме извънредно положение в страната. Може
Коментари Харесай

Гълъб Донев разкри още от шашмите на Петков и заговори за ,,извънредно положение“

Несериозно е изказванието, че обмисляме изключително състояние в страната. Може би имат поради и моето първо висше обучение – военно-въздушното учебно заведение. Нямаме такива планове, само че фактически страната се намира в спешна обстановка. Това сподели пред Българска национална телевизия служебният министър председател Гълъб Донев.

По мотив измененията, които кабинетът му стартира да прави, той съобщи, че е обикновено всеки министър, когато влезе в министерство, да влезе със собствен кабинет. „Всички останали назначения са направени след обширен разбор на професионалните качества.

В Национална агенция за приходите е сносно оценено, може да се види по резултатите. Мотивите са извънредно чисти и изрядни обстоятелствата приказват за какво са направени тези смени“, акцентира той.

„В момента казусът с доставките на газ е доста значителен. Осигурени са доставките на газ за България до август. До декември нямаме сигурни доставки на газ. За интерконектора с Гърция ще поставим всички старания да бъде подготвен, тъй като той ни подсигурява доставката на азербайджански газ.

Има доста неща, които би трябвало да бъдат осъществени. Нямаме нито акт 15, нито акт 16, а това е значимо. Те са объркали имената на членовете на Надзорния съвет, а те ни упрекват, че стопираме работата по интерконектора.

И трите точки, които променихме през вчерашния ден – за тях няма нормативни актове, няма планове за нормативни актове. Ние нищо не сме отменили. За тези седем месеца нищо не е направено“, съобщи Донев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР