Неправоспособен шофьор катастрофира, рани себе си и 31-годишна спътничка, съобщиха

...
Неправоспособен шофьор катастрофира, рани себе си и 31-годишна спътничка, съобщиха
Коментари Харесай

Пишман шофьор се обърна в канавка

Неправоспособен водач катастрофира, рани себе си и 31-годишна спътничка, оповестиха от районния пресцентър на Министерство на вътрешните работи.
Инцидентът станал в 2.35 часа на пътя сред селата Брястово и Минерални. 38-годишен от с. Караманци бил зад кормилото на Фолксваген. " Поради недееспособност и придвижване с несъобразена с пътните условия скорост, лидерът е изгубил надзор и се е преобърнал в крайпътна канавка ", споделиха от полицията.
От удара потърпевши водачът, който е с фрактура на гръбначен прешлен, и возещата се до него 31-годишна жена от село Винево. Тя е със строшен нос и комоцио. Настанени са в МБАЛ Хасково.  Животът им не е в заплаха. Образувано е досъдебно произвеждане.
Също несъобразена с пътните условия скорост е довела до още една злополука. В 19 часа на бул. " България “ в Хасково, 45-годишен водач със Санг йонг е блъснал погрешно пресичащ платното 15-годишен юноша. Момчето е с охлузни рани по главата, оставен е за наблюдаване в локалната болница, без заплаха за живота. Съставени са 2 акта по Закона за придвижване по пътищата./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР