Неправителствената органзация Спаси София заявява готовност да поеме отговорност към

...
Неправителствената органзация Спаси София заявява готовност да поеме отговорност към
Коментари Харесай

Спаси София става партия, но за участие само в местни избори

Неправителствената органзация " Спаси София " декларира подготвеност да поеме отговорност към ръководството на столицата като става партия, само че остава градско придвижване.

Това стана ясно в изказване до софиянци от Борис Бонев, един от създателите на " Спаси София ".

Бъдещата партия разгласи, че не има намерение да взема присъединяване в парламентарни избори, а по-скоро избират да останат самостоятелни.

Чрез новата партия жителите дружно с екипът от архитекти, инженери, адвокати, лекари, учители, икономисти ще работят дружно в интерес на града, декларират от " Спаси София " като допълват, че опитните експерти са нужни в общинския съвет, който да работи в името на по-добра и европейска столица.

Приоритетите на партията са отговорно и намерено ръководство, дейно и транспарантно вложение, подредени и зелени квартали, основаване на конкурентна и свободна от администрация бизнес среда.

Ключът към положителното ръководство е оттатък клишетата за " ляво " и " дясно ", само че сигурно е необходим баланс сред различки политики, към който " Спаси София " се насочва.

За гражданските проблеми не се сещаме единствено преди избори, а непрекъснато поддържаме разговор със софиянци и това сме го потвърдили, декларират от бъдещата партия и допълват, че с поддръжката на столичани, София може да получи модерното ръководство, което заслужава.

" Местните избори наближават и ние сме подготвени да поемем отговорност за ръководството на нашия град! ", допълват от организацията с убеждението, че предстоят по-хубави дни за София.

Припомняме, по време на предходните локални избори през 2019 година, когато получи 10.77% поддръжка и се класира на четвърто място.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР