Неправителствената гражданска организация Спаси София сигнализира, че се премахват плочките

...
Неправителствената гражданска организация Спаси София сигнализира, че се премахват плочките
Коментари Харесай

Премахват плочките от площада пред Св. Седмочисленици?

Неправителствената гражданска организация " Спаси София " алармира, че се отстраняват плочките на площада пред църквата " Св. Седмочисленици ".

Припомняме, плочките провокираха мощно публично неодобрение и станаха обект на многочислени хумористични постове и мнения в интернет пространството.

 Целта на плочките пред
Целта на плочките пред " Свети Седмочисленици " е да подчертаят храма

Софиянци да изчакат до дъно ремонта на площада, прикани съавтор на плана

По-рано през днешния ден в обществените мрежи бяха оповестени клипове и фотоси, съгласно които плочките се отстраняват.

" Ремонтът се трансформира в цялостен фарс - никой май към този момент не знае какво се прави - пренареждат ли се, махат ли се, с какво ще бъдат сменени? ", написаха от " Спаси София " в собствен пост във " Facebook ".

Вече положените плочки се отстраняват деликатно , демонстрира инспекция на място на bTV.

 Паветата пред столичната черква
Паветата пред столичната черква " Свети Седмочисленици " са от Македония, не от Китай

Зам.-кметът Крусев прикани столичани да изчакат края на ремонтите в центъра

От Столична община обаче не разясняват какво се случва пред храма. Отговорът на локалната администрация - в градинката към църквата към момента не престават дейностите по слагане на настилката, построяването на осветлението, поливната система, водопровода и канализацията. Изграждала се и детска площадка.

Някои от секторите били върнати на възложителя, само че от общината не показват за кои тъкмо сектори става въпрос.

" Не излиза наяве и за какво цялото управническо войнство в продължение на дни защитаваше плана като верен и изящен, а в този момент тихомълком плочите се отстраняват ", пишат още от " Спаси София ".

 Недоволни от ремонтите потропаха на вратата на Следствен отдел към окръжна прокуратура Обновена
Недоволни от ремонтите потропаха на вратата на Следствен отдел към окръжна прокуратура

Викове " Оставка " огласиха центъра на София

News.bg разгласява остатъка от поста на неправителствената организация без редакторска интервенция:

" Г-жо Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova, за какво изобщо заемате кметското място в случай че ви няма, с цел да дадете своето мнение за най-големия скандал от месеци в София. Каква е вашата роля, с изключение на ПР-ите ви да ви крият, надявайки се, че бурята ще отмине и рейтингът ви няма да пострада? За маймуни ли смятате жителите? "

Също по този начин, някой ще благоволи ли да даде пояснение какво се случва с графика на ремонта? В формалния проект график, който е наличен онлайн ясно написа, че целият Граф Игнатиев би трябвало да е приключен на 03.10.2018 година В формалните изявления този период след това стана средата на октомври, края на октомври, средата на ноември, а към този момент напълно умерено говорите за март 2019 година Драги, ръководещи, вие ум имате ли? Можете ли да сте по-безобразни и нагли и да принуждавате с месеци обществото да се занимава с вашите провали и центърът на София да е блокиран, тъй като 4 години не ви стигнаха да се подготвите за този ремонт. Колко бизнеса би трябвало да банкрутират, какъв брой още време ще сме без трамваи и какъв брой още хора би трябвало да се спънат поради вашата некадърност? Вие май в действителност ни смятате за наивници... "

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР