Неправителствената гражданска организация Спаси София, чиято основна цел е подобряването

...
Неправителствената гражданска организация Спаси София, чиято основна цел е подобряването
Коментари Харесай

Спаси София обяви: Ставаме партия

Неправителствената гражданска организация " Спаси София ", чиято съществена цел е подобряването на градската среда, градския превоз и качеството на живота в София, разгласи, че ще се записва като политическа партия.

" Преди 14 години започнахме като трима съидейници, които повярвахме, че и от нас зависи в какъв град живеем. Израстваме, ставаме от ден на ден и даваме явен сигнал, че сме подготвени да поемем отговорност за решение на проблемите на София ", написа Борис Бонев - кандидат-кмет на София на местните избори през 2019 година и общински консултант в Столичния общински съвет.

" Време е да изпълним концепциите и решенията за София, които предлагаме към този момент толкоз години. Местните избори наближават и ние сме подготвени да поемем отговорност за ръководството на нашия град ", акцентира Бонев, който евентуално ще бъде кандидат-кмет на София за изборите през идната есен. Бонев към този момент съобщи, че има качества да бъде кмет на София и вижда " Продължаваме промяната " като евентуален сътрудник.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР