Непохватен крадец беше уловен от камера за видеонаблюдение да краде

...
Непохватен крадец беше уловен от камера за видеонаблюдение да краде
Коментари Харесай

Непохватен крадец, хванат от камера за видеонаблюдение, да краде вино и бонбони, докато ножът пада от панталона

Непохватен апаш беше уловен от камера за видеонаблюдение да краде вино и бонбони от разбъркан магазин - откакто ножът му се изплъзна от панталона му по време на кражбата.

36-годишният Сома Дизли се вижда на фрагментите по какъв начин сграбчва артикули от OneStop в Питърбъро, Кеймбриджшър, и ги пъха в раницата си. Докато Дийзли се отдалечава от рафта с вино, може да се види нож, който пада от панталоните му и пада на земята, до момента в който той нахлузва раницата си.

Крадецът въобще не вижда падналия предмет, до момента в който сграбчва решетки бонбони от рафтовете и се разхожда, без да заплати, в неделя, 28 април. Клиент загатна на личния състав за нож на пода на пътеката, която Дийзли преди малко беше напуснал, и чиновниците го хванаха на малко разстояние, арестуваха го по съмнение за кражба от магазин и владение на нападателно оръжие.

Deasley, без непрекъснат адрес, по-късно беше упрекнат в носене на нож, три обири от магазини и владеене на крек кокаин, откакто две бели опаковки бяха открити у него...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР