Неписано женско правило гласи да не се занимава с мъж

...
Неписано женско правило гласи да не се занимава с мъж
Коментари Харесай

Когато се окаже, че мама излиза с мъж, с когото някога си спала

Неписано женско предписание гласи да не се занимава с мъж бил в миналото с наша другарка. Но какво бихте създали, в случай че се окаже, че не приятелка, а личната ви майка излиза с представител на мощния пол, с който в миналото вие сте правили неангажиращ секс.

В тази злополучна обстановка изпада една 23-годишна дама от Острова. Когато майка ѝ я среща с новия си любим, тя с смут открива, че 49-годишният мъж всъщност ѝ е прочут и то тъй като до преди година е правила секс с него. 

" От известно време насам предизвиквам майка ми да стартира да върви по срещи. Тя бе самотна майка през по-голямата част от живота ми и изглеждаше, че единственият ѝ приоритет са децата ѝ. Като всяка жена тя заслужава обич, а и беше време да спре да мисли за всички останали и най-малко един път да сложи себе си преди всичко. И по този начин след известно поощряване от мен, тя стартира да излиза по срещи и срещна мъж. Не е пресилено да кажа, че аз бях даже по-щастлива от нея самата. До момента, когато открих, че новото гадже е не какъв да е, а точно този, с който спах до преди няколко месеца. Външно резервирах самообладание, само че вътрешно бях откачила. Ситуацията се усложнява и от обстоятелството, че мъжът ме помоли, по-скоро настоя да запазя случилото се сред нас в загадка. "



Младата жена желае да бъде почтена с майка си, само че се тормози от следствията. Възможността майка ѝ да се раздели с въпросният човек, а в действителност той да е бил за нея. Изпаднала в алтернатива какво би трябвало да предприеме в съответната обстановка, тя се обръща за помощ към известно английско онлайн издание. 

Читателите на медиата са на разнопосочни отзиви, до момента в който едни я поучават да признае, тъй като с сходна загадка тежко се живее, други са безапелационни, че е изцяло безсмислено да загатва каквото и да е, тъй като връзката им е била несериозна. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР