Неочаквана рокада в култовото риалити Като две капки вода. Димитър

...
Неочаквана рокада в култовото риалити Като две капки вода. Димитър
Коментари Харесай

Изненадваща рокада в Капките. Къде са Рачков и Веселин Маринов?

Неочаквана рокада в паметното риалити „ Като две капки вода ”. Димитър Рачков и членът на журито Веселин Маринов, които гневно се скараха в предходния епизод,  не се появиха за откриването на шоуто в неделя вечер.

На сцената бе показан единствено и само Герасим Георгиев - Геро. След като актьорът се похвали какъв брой добре е стартирал първият епизод на 11-и сезон на " Като две капки вода ", той реши да подеме тематиката за отсъствието на сътрудника си, написа БЛИЦ.
-->
" Сигурен съм, че сте забелязали отсъствието на Рачков. Аз го виждам повече от вас, вярвайте ми. Не съм акредитиран обаче да разясня протичащото се ", сподели малко Геро, без да издава дали Рачков въпреки всичко няма да се причисли малко по-късно към него.

После Геро показа журито тържествено, в лицето на Димитър Ковачев - Фънки, Хилда Казасян и най-новият член - Асен Блатечки. Веднага направи усещане, че особата на Веселин Маринов липсваше, без авансово оповестена причина

В предния епизод на " Капките " Димитър Рачков съществено се скара с артиста на " Лятна жълта рокля " и даже се закани:  " Защо ме караш да сложа завършек на неуверената ти кариера ". Маринов бе меко казано гневен. Дали обаче рокадата и неналичието на Рачков и Маринов се дължи точно на това, следва да разберем. Все отново, знаейки какъв е тонът на предаването, мощно евентуално е двамата да се появят в дует или скеч по-късно в шоуто.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР