Необяснимата загадка как мъртва майка спасява детето си …Тази мистична

...
Необяснимата загадка как мъртва майка спасява детето си …Тази мистична
Коментари Харесай

Необяснимата загадка как мъртва майка спасява детето си

Необяснимата мистерия по какъв начин мъртва майка избавя детето си …Тази мистична история се случва през 2015 година, в американския щат Юта (Utah) и незабавно става доста известна измежду откривателите на паранормални феномени (HiddenTruth.site).В последна сметка, това било доста ясно доказателство за „ нещо “ свръхестествено.В петък, 6 март 2015 година, 25-годишната Дженифър Гросбек и дребната й щерка Лили, единствено на 18 месеца, потеглят от вкъщи на родителите на Дженифър в Салем, Юта, където прекарали уикенда. Тръгнали по автомагистралата към Спрингфийлд.Преди пътуването, брачният партньор на Дженифър деликатно закрепил Лили за детското столче в колата и по-късно се сбогувал със брачната половинка и щерка си, защото той щял да си тръгне малко по-късно.Тогава той не знаел, че ще види Дженифър жива за финален път.По времето, когато Дженифър минава през моста в Испанския разклон, към този момент било късно вечерта, към 22:30 ч., и било доста мрачно. Мостът не бил добре осветлен.
Възможно е, това да е повода, Дженифър да е имала проблеми с ръководството и внезапно да се блъсне в циментовата страна на моста.

 Дженифър Гросбек с щерка си Лили и брачна половинка си
Дженифър Гросбек с щерка си Лили и брачна половинка сиПо инерция колата й се претърколила в профил и паднала в реката. Това място се намира в средата на нищото и по тази причина на процедура е пусто. Само един очевидец чул конфликта и мощното изплискване на водата.Той предположил, че най-вероятно има случай на моста и се обадил в полицията. Той обаче не видял самата кола, тъй че позвъняването му не било възприето като „ незабавно “.В събота, 7 март, в 12:24 ч., инцидентен рибар вижда стърчащата от водата кола и се обажда в полицията. Този път те идват допустимо най-бързо. Когато служител на реда Тайлър Бедос се доближава до мястото на случая, рибарят му споделя, че видял ръка, стърчаща през прозореца на колата.

 2 600x330 - Необяснимата мистерия по какъв начин мъртва майка избавя детето си
Самият Бедос обаче не вижда ръка в прозореца и си помислил, че водачът на колата най-вероятно към този момент е мъртъв, съдейки по това, какъв брой зле била вдлъбната колата. Следователно, той и неговите помощници решили да не вадят колата от водата същия ден.Тогава служителят на реда и няколко други чиновници влизат в студената вода, с цел да се опитат да прегледат по-отблизо колата. Те обаче се връщат на брега съвсем незабавно, тъй като водата била ледено студена.Още момент и щели да си тръгнат, когато Бедос и останалите внезапно чуват женски глас, който безшумно, само че отчетливо приканва на помощ. Гласът идвал от колата …В този миг Бедос извика:„ Дръж се! Опитваме се да те измъкнем! “След което, няколко мъже влизат във водата, прекатурват кола, която била паднала встрани и я поставят на четири колела. Според служителите на реда, те са работили под въздействието на адреналина, защото всичко се случило за секунди.Четете още: Двумесечно бебе проговори! (видео)Според Бедос, когато погледнал в кабината, видял ранена жена и чак тогава видял малко дете в столче на задната седалка. Детето нямало рани, а майката не помръдвала. Клепачите й били „ леко пърхащи “, както по-късно ще каже Бедос.Четирима офицери и трима пожарникари изваждат дамата и детето на открито. На дребната Лили й е направено изкуствено дишане и тя идва в схващане. Когато я откарват в болничното заведение, положението й към този момент е устойчиво и е отвън заплаха. Диагностицирана е единствено с хипотермия и скоро се възвръща изцяло.

 3 600x357 - Необяснимата мистерия по какъв начин мъртва майка избавя детето си
Що се отнася до Дженифър, тя е откарано с кола за спешна помощ до болничното заведение, като медиците мислят, че е в положение на клинична гибел. През целия път се пробват да я реанимират.Но това не дава резултат и тогава лекарите схващат, че Дженифър в действителност е умряла преди доста часове … Установяват, че тя е умряла незабавно, когато колата пада от моста.Поради това, тя по никакъв метод не е могла да извика за помощ. Но всички, които са участвали на моста тогава, твърдят, че са чули женски глас, и че никога той не им се е причул.По-късно Бедос споделя: “Не знам какво чух, само че го чух. Не съм набожен човек. Трудно е да се изясни, само че несъмнено беше „ нещо “. От къде пристигна и за какво се случи, не съм сигурен … ”Малката Лили била в колата в продължение на 14 часа, прикрепена към детското столче, с главата надолу и единствено по знамение главата й не е потънала във водата.И единствено „ знамение “ оказва помощ на Бедос да я види в колата, тъй като тя не била незабавно забележима. И друго „ знамение “ извиква полицията до колата благодарение на женски глас.

 Лили Гросбек в прегръдките на дядо си Чад Гросбек, малко след изписването от болничното заведение
Лили Гросбек в прегръдките на дядо си Чад Гросбек, малко след изписването от болницатаЖенският глас, който служителите на реда чуват, не може да е принадлежал на Дженифър, защото по това време тя към този момент е от дълго време мъртва. Не може да е и на Лили, тъй като тя е била в безсъзнание, когато я изваждат.Кой е извикал за помощ?Повечето от тези, които научават за тази история, имат вяра, че гласът принадлежи на Дженифър. „ Нещо “ я връща към живот тъкмо сега, в който е належащо да уведоми полицията, че в колата има живи хора.И, че Дженифър е желала те да спасят дребната й щерка, която доста обичала. Според фамилията й, поради Лили, тя е била подготвена на всичко.В изявление за кореспонденти, братът на Дженифър – Гарет Гросбек, споделя: “Това, което би трябвало да покаже на всички нас, е признанието за това какъв брой доста Джени обичаше дребното си момиченце. Не мисля, че може да има по-добър образец за такава мощна обич към някого, даже след гибелта.Фактът, че не един човек, а всички тези мъже, чуха нейната молба за помощ, в действителност ни изумиха! “Мистерията остава, само че всеки за себе си може да реши какво се е случило в същина …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР