Този петък, точно в 20 ч. по bTV започва празничният

...
Този петък, точно в 20 ч. по bTV започва празничният
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева ще изпържи Ивана с въпроси

Този петък, тъкмо в 20 ч. по bTV стартира празничният епизод на " Аз обичам България ", отдаден на всичко българско и родно и на празника на българската култура и просвета и славянската книжовност – 24 май! Вълнуващо начало чака всички пред екраните със специфичен музикален привет в осъществяване на гайдарски състав от дребни и огромни, а настроението ще бъде на равнище – от този миг, та чак до финала, в компанията на Алекс Сърчаджиева, Кедъра, Сашо Кадиев и техните радостни и неподправени посетители.

В тимовете се включват певицата на народа – Ивана и нейната бузукарка – Стояна, които ще се състезават почтено и с голям хъс в тима на капитан Кадиев. А в тима на Кедъра в последния за сезона епизод за успеха ще се борят шармантната певица Прея и комедийният артист Даниел Пеев – Дънди, които също ще подходят изключително отговорно и прочувствено към играта.

Наградата и този път ще е обичайно българска – прясно изпечена, вкусна, апетитна баница, а кой тим ще успее да я грабне на финала – ще стане ясно на 24 май от 20 ч. по bTV.

Още в самото начало Дънди ще се окаже в нелека обстановка пред въпроса къде тъкмо се намира Трън, само че това сигурно ще му е за финален път след специфичната лекция по география, която ще му изнесе капитан Кедъра. Певицата на народа – Ивана, също ще има своите " проблеми " и ще недоволства, че бутонът й май не работи, до момента в който в това време бузукарката Стояна няма да губи никакво време за страсти, а напълно първосигнално ще се окаже с най-многото правилни отговори в не една от игрите.

" Героите измежду нас " – един от най-вълнуващите и стойностни моменти в " Аз обичам България " – и този петък ще показа извънреден българин със международни достижения, а дали участниците ще познаят кой е той – феновете следва да схванат. Едно е несъмнено – всички в залата и пред екраните ще се почувстват горди освен при срещата си с него в петъчния епизод, само че и гледайки обзорното прочувствено видео с всичките почтени герои, гостували в предаването през сезона.

" Хайде малко да се съсредоточим ", ще се поскара на тима си Сашо Кадиев при една от най-трудните игри. В същото време той няма да пропусне да поздрави в типичния си закачлив жанр Кедъра с думите: " Браво, за първи път да изиграеш тази игра обикновено! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР