Необходимо е този месец да загърбите нещо, което някога е

...
Необходимо е този месец да загърбите нещо, което някога е
Коментари Харесай

Мартенски тароскоп за зодия Козирог

Необходимо е този месец да загърбите нещо, което в миналото е било значимо за вас, с цел да продължите напред. Има човек или събитие, което ви стопира и пречи на развиването ви. Раздавате прекомерно доста от силата си и това ви носи само безсилие. Ще се наложи да преминете през интервал на прочувствено разграничаване и е належащо да потърсите по-дълбок смисъл в живота си. 

През март ще бъдете в застой. Ще почувствате празнота и ще загърбите другари и цели. Не разпилявайте мислите си и не се задълбочавайте в проблемите, с цел да не се окажете комплицирани и несигурни в бъдещето си. Ще отнеме време да осъзнаете изцяло измененията, които търсите, само че би трябвало да се доверите на процеса и да не губите централизация.
Козирози, въоръжете се с неизменност и отдаденост
Обърнатата Принцеса чаши съставлява прочувствена незрялост или неустойчивост. Повърхностни цели като материални придобивки и първокласни преживявания ще замъглят съзнанието ви. Тази карта подсказва, че ще ви е мъчно да се свържете с страстите си или ще изпитвате компликации при изразяването им. Потърсете поддръжка от околните си, или се доверете на експерт.

Въпреки това, този месец ще постигнете огромно израстване, в случай че вложите повече неизменност и отдаденост. Вселената ви носи довеждане докрай на цикъл, прояснение и реализиране на майсторство и съвършенство. Това значи, че още в края на март ще постигнете комплектност и триумф в учението или на работното място.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР