Нено Димов не е единственият отговорен. Естествено министърът носи своята

...
Нено Димов не е единственият отговорен. Естествено министърът носи своята
Коментари Харесай

Нено Димов не е единственият отговорен за водната криза

Нено Димов не е единственият виновен. Естествено министърът носи своята виновност, дотолкоз доколкото не е защитил публичния интерес. Трагедията е ясна, хората са без вода, един голям град и това ще продължи месеци наред. Винаги съм бил срещу министрите да са комфортно опрощение за несвършената работа от доста други”, съобщи президентът в интервала от 2012 до 2017 година Росен Плевнелиев в предаването „ Неделята на NOVA”.

„ Политическите партии назначават хора на разнообразни равнища в държавната администрация. Тук държавната и общинската администрация не са си свършили работа. Тръгваме по цялата верига. Има локално ВиК сдружение, което е благосъстоятелност на ВиК асоциация. Това сдружение е провокирало този сериозен проблем, там виновност има сигурно. Кой дефинира политиката, кой е получавал всичката тази информация и не е реагирал в точния момент, с цел да може да се спре изключителното подаване на вода? От една страна има ВиК, от друга то е благосъстоятелност на Асоциация. От друга позиция пък има най-малко две министерства, които са там на място. Министерство на стопанската система пое някакви функционалности по ремонтите”, счита още той.

„ Всичко в този момент би трябвало да се подреди по пътя на казуса. Да се види кой какво не е приключил и да се поеме отговорност, само че освен от министъра”, сподели още Плевнелиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР