Нелепо отишлият си само на 54 години фаворит на телевизионните

...
Нелепо отишлият си само на 54 години фаворит на телевизионните
Коментари Харесай

Защо нито една мацка от приятели не пусна на Матю Пери?

Нелепо отишлият си единствено на 54 години любимец на телевизионните фенове Матю Пери имаше плевел и трагичен живот, изпълнен с възходи и падения. Едно от най-големите му разочарования обаче, което отнесъл със себе си, бил фактът, че по този начин и не съумял да пъхне в леглото си нито една от трите хубавици в сериала „ Приятели “ – Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу, макар многогодишните си опити да „ топне чушката “.

За тези неудовлетворения и други драми в персоналния живот на артиста приказва Даян Сойър, асистентка на дългогодишния психоаналитик на Матю Пери, пред „ Сън “.

„ Сексуалната и интимна незадоволеност на Матю беше една от движещите сили на алкохолизма и казуса му с опиатите. Тя се корени в страха от отменяне, очевидно приближаващ от раздялата на родителите му в детството “ – споделя дамата пред английския таблоид.

Чандлър от „ Приятели “ първо се пробвал да тества в хоризонтално състояние Дженифър Анистън и по този начин да стане „ зет “ на Брад Пит. Красавицата обаче го съкрушила с аргумента, че няма да излезе на среща с него, като избира да си останат близки сътрудници.

Следващия обект на предпочитание била брюнетката Кортни Кокс, с която обаче остават интимна двойка единствено в сериала.

Последният му „ изстрел “ е към Лиса Кудроу, с която обаче също удря на камък.

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР