Нека през 2020 г. заедно поставим началото на промяната. Това

...
Нека през 2020 г. заедно поставим началото на промяната. Това
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Нека през 2020 г. поставим началото на промяната


Нека през 2020 година дружно сложим началото на смяната. Това съобщи във видеообръщение на страницата си във ``Фейсбук`` водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

,,Скъпи българи, приветствам ви с настъпването на Новата 2020 година Нека да я посрещнем с религия, че ще бъде по-добра за всяко българско семейство, където ѝ да е то и за всички ни като народ. Но и да я посрещнем и с натурализъм, че това зависи от самите нас. Можем да имаме съвременна страна. Можем да имаме стопанска система на бъдещето, високи приходи, положително обучение, качествено опазване на здравето и сигурност. Можем да дишаме чист въздух, да пием чиста вода и да се радваме на плодородието на българската земя. Можем, стига да го желаяме. Не е належащо доста. Необходимо е храброст и почтеност``, показа още Корнелия Нинова.

,,Пожелавам ви да бъдете смели хора, да имате смели фантазии, смели цели и решения, с които да го реализираме. Нека през 2020 година дружно сложим начало на смяната. Пожелавам ви да бъдете здрави, мощни, обичани и уважавани хора. Да е мирна и плодородна за България и за българския народ. Честита Нова година``, приключи видеообръщението си ръководителят на Българска социалистическа партия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР