Нека да си го признаем, на всяка омъжена жена поне

...
Нека да си го признаем, на всяка омъжена жена поне
Коментари Харесай

Признанията на една блудница: Защо изневерявам на съпруга си

Нека да си го признаем, на всяка омъжена жена най-малко един път в живота ѝ е минавала през мозъка мисълта да изневери на колегата си - с красивия фитнес треньор, със симпатичния сътрудника от работа, с чаровния инструктор по шофиране, а за какво не със остарял другар.

И едно е, когато всичко се случва единствено във фантазията, и напълно друго, когато се случва в действителността. С помощта на психолог се опитваме да разберем за какво дамите изневеряват на половинките си.

Когато е на командировка, ще го направи с сътрудника. Отиде ли на отмора, аниматорът ѝ е в забрадка вързан. Полина постоянно и на всички места ще откри човек, с който да изневери на брачна половинка си. И по този начин към този момент 10 години, през които сътрудникът ѝ към момента нищо не е заподозрял. Пък било то и и за общите другари, които са минали през леглото на брачната половинка му.
Полина въобще не е хубавица, ще минеш около нея в тълпата и въобще няма да я забележиш. Не е слаба, само че и не се отличава с някакви изключително вълнуващи извивки по тялото. В същото време тя постоянно се хвали с късите си, само че разтърсващи романси. 



Ето и няколко пикантни нейни истории от богатия ѝ любовен опит, които Полина споделя пред Wday.ru:

Аниматорът от плажа

Не мога да пребивавам без брачна половинка си. Обичам го. Но единствено час без него, очите ми към този момент стартират да играят във всички направления в търсене на някой, който да разпали зажаднялата ми за пристрастеност душа с плевел и пламенен секс. Един ден отидохме да отмора. Настанихме се в хотел, вечерите прекарвахме в бара на хотела. Пихме на първия ден, пихме на втория, на третия ми омръзна. И тогава видях аниматорът, даже не помня името му, който всякога, щом ме видеше на плажа, ми намигаше. Срещнах го във фоайето, разменихме си няколко изречения и го завлякох в стаята.

Бях възбудена, знаех, че брачният партньор ми може да влезе всеки миг, само че нямах силата да се спра. По-късно той даже не усети, че в стаята е имало чужд мъж. Напротив, радвах се единствено, че постоянно болната Полина се усмихва с най-чаровната си и почтена усмивка на брачна половинка си след такава палава вечер...



Колегата

Изпратиха ме в командировка. През деня обсъждахме бъдещето на нашата компания на семинари, а вечер се забавлявахме добре в локалните питейни заведения. Имаше един сътрудник, недъгав, зле облечен, противен, само че от самото начало ме гледаше с боготворене. Помислих си: „ за какво пък не “.

Поканих го в моята стая. През първата вечер нищо не се случи, заспахме. Но на втората избухнахме и двамата. Кой знае какъв брой възхитена от самия секс не останах. Но той толкоз сладко и нежно стискаше ръката ми под масата през всички останали дни, че това ме разтапяше и подлудяваше.

След завръщането си от командировката в родния ѝ град, Полина най-демонстративно траяла да разгласява щастливи фотоси със брачна половинка си в обществените мрежи, пробвайки се да покаже, че всичко сред двамата е наред и че е щастлива.



Курортът

Отидох сама на отмора. Реших, че този път ще съм без мъже и креватни завършения. Издържах по този начин едвам три дни. На четвъртия се появи той – не беше тъкмо моят вид, само че след няколко чаши вино главата ми се завъртя и го завлякох в стаята си. Спахме дружно една седмица. След като се върнахме, се срещнахме единствено един път, само че и двамата усетихме, че повече няма какво да си кажем.

Скоро след тази моя заигравка брачният партньор ми нежно ме притисна към себе си и нежно прошепна, че е време да помислим за още едно дете. И тогава се уплаших. Ами в случай че забременея и се окаже, че детето ми не е от мъжа ми, а от различен мъж? Или може би брачният партньор ми въобще нямаше да разбере?

На въпроса за какво дамите изневеряват, отговор дава психологът Павел Волженков:

„ Нашата цивилизация лимитира инстинктите посредством границите, наложени от морала. Но все пак непрекъснато  чуваме истории, че хората си изневеряват един на различен. Наблюдава се двоякост в нашата просвета – с други думи двама души се обичат, само че в това време си изневеряват, пазейки измените си в загадка един от различен. Какви са претекстовете, заради които една жена взема решение да изневери?

Най-честата причина дамите да изневеряват е потребността им от деликатност и внимание, които те не получават от актуалната си половинка, отбелязва специалистът. Именно вътрешната незадоволеност или някаква преглътната от тях засегнатост, нанесена им по един или различен метод от колегата им, ги тласка към желанието да се хвърлят в обятията на различен мъж.

Примерът на родителите също оказва в известна степен някакво въздействие. Обикновено децата на разведени родители или на такива, които са си изневерявали, имат повече сътрудници и по-трудно се вземат решение на съществено обвързване. 

Друга причина за женската невярност е жаждата за нова тръпка, дължаща се значително на вилнеещите в женския организъм хормони. Огънят, който една жена е изпитвала преди време към сегашния си сътрудник, от дълго време към този момент е загаснал, и тя има потребност още веднъж от онази разтърсваща и изгаряща пристрастеност, която към този момент не би изпитала с мъжа, с който живее.

Истината е, че хората не са заложници на детството или на хормоните си. Те имат независимост на деяние и могат да проучват дейностите си. Или обичаш индивида, с който си се обвързал и искаш да продължиш живота си с него, или не го обичаш и решаваш да поемете по разнообразни пътища. Павел Волженков е безапелационен: Дали един мъж или жена ще изневери на половинката си зависи 90 % напълно от сами него/нея, и единствено 10 % – от въздействието на външни фактори: детство, препоръки от родственици, другари, медии и други



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР