Нека бъдем честни, човек не съществува сам по себе си.

...
Нека бъдем честни, човек не съществува сам по себе си.
Коментари Харесай

Когато предците ви пазят: как да разберете, че имате силна родова защита

Нека бъдем почтени, човек не съществува самичък по себе си. Той се ражда в несъмнено семейство, жанр, който е свикан да укрепва и продължава.

Вашите предшественици, които стоят зад вас, са като безмълвни фенове, които следят живота ви и не смеят да ви оказват помощ, в случай че не го поискате.

Не, несъмнено, те ви дават своята сила и минимална отбрана, само че мощната отбрана на предците може да се получи или в случай че сте извънредно значими за системата на предците или вие сами сте я поискали / някой ваш непосредствен по кръв (кръвен роднина) я е изискал.

Има два типа отбрана. Защита по майчина линия и отбрана по бащина линия. Смята се, че дъщерите не престават женската линия, а синовете не престават мъжката. Има обаче и изключения.

Ако човек има зад тила си своя жанр и мощна родова отбрана, това се усеща освен от самия субект, само че и от всички към него. В живота на човек, който разполага с мощната отбрана на своите предшественици се появяват следните знаци:

Помощ и информация. Ако човек има зад тила си фамилията си, ще получи информация и помощ насън. Например, роднините ще ви оказват помощ да намерите изгубени неща, ще ви посочат типа активност, от която се нуждаете, ще ви предупредят за заплаха и неприятности, ще ви кажат детайлности за бъдещето и какво би трябвало да извършите по въпроса.

Родов имунитет. Друго преимущество, което получавате, в случай че вашите предшественици са зад вас и ви пазят, е имунитетът на предците, който прави вашето енергийно поле по-силно. Нито една отрицателна стратегия не може да го пробие. Това значи, че човек става недосегаем за магическа интервенция в живота си. Той не се опасява от проклятия и зли очи.

Късмет. Друго нещо, което печели човек със мощна отбрана на предците, е шансът. Ако сте имали шанс преди, тогава Род ще усили шанса ви и в случай че, в противен случай, вашите предшественици ще изгладят подобен минус.

Интуицията. Предците, които стоят зад вас, постоянно ще бъдат там и ще ви предупредят, в случай че ви чака заплаха. Освен това те могат да създадат това благодарение на сънища, животни, други хора, избрани знаци, които ще срещнете по пътя си.

Никакъв боязън. Предците зад тила ви ще ви обезпечат успокоение. Няма да се страхувате от тъмнината или самотата. Обърнете внимание, в случай че детето ви има проблеми със съня през нощта. В този случай му помогнете да получи нужната отбрана от своите предшественици. Под закрилата на фамилията детето спи по-добре, по-малко е капризно и не развива уплахи.

Въпреки това, не забравяйте, че е значимо освен да отбраните себе си, само че и да почитате и почитате фамилията си и да укрепвате връзката си с него.

В противоположен случай вашите предшественици може просто да откажат да ви дадат своята отбрана и застъпничество и да отслабят силата, която идва към вас през енергийния канал. Но това наказване е единствено с цел да ви върне на правия път.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР