Нежното острие на Възраждане Елена Гунчева се отказа да напуска

...
Нежното острие на Възраждане Елена Гунчева се отказа да напуска
Коментари Харесай

Елена Гунчева се отказа да напуска парламента, става независима -

Нежното острие на " Възраждане " Елена Гунчева се отхвърли да напуща Народното събрание.

Депутатката Елена Гунчева все още има две подадени заявки в Народно събрание - едното за овакантяване на Народното събрание, от понеделник, и второ - за овакантяване на парламентарната група, потвърдиха за OFFNews от деловодството на Народното събрание.  От групата на " Възраждане " пък оповестиха, че второто ѝ заявление, за напускането на групата, е от през днешния ден. То е подадено в 10:10 ч.

Две минути по-рано е подала и заявление за отдръпване на първото заявление за овакантяване на Народното събрание, оповестиха за OFFNews от пресцентъра на Народно събрание.

Рано тази заран от Петър Петров от " Възраждане " изиска оставката на Гунчева да бъде изместена и вместо в петък да бъде гласувана незабавно след бюджета. Предложението му беше отхвърлено. След новината за второто заявление на депутатката стана ясно за какво от групата на Костадин Костадинов избързаха с тази редакция.

Елена Гунчева не се появи, с цел да гласоподава по вота на съмнение, а няколко дни по-късно разгласи че напуща Народното събрание. Депутатката се сбогува с Народно събрание с обвинявания към водача Костадин Костадинов. Нещо повече, тя съобщи, че групата ѝ гласувала в синхрон с ГЕРБ-СДС, което противоречало на правилата ѝ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР