Неизвестни запалиха фризьорски салон на ул. „Гороцветна” в центъра на

...
Неизвестни запалиха фризьорски салон на ул. „Гороцветна” в центъра на
Коментари Харесай

Запалиха фризьорския салон на бившия коафьор на Мая Манолова

Неизвестни възпламениха фризьорски салон на ул. „ Гороцветна” в центъра на Кюстендил. Пламъците са обхванали прозорец с дървена дограма. Пред входа е изгоряла част от настилката, заяви struma.bg.

Един екип на РСПБЗН – Кюстендил е гасил пожара, а аргументите за възникването му се обясняват от районно управление (на МВР) – Кюстендил. Най- евентуалната версия, по която се работи, е тенденциозен палеж. Собственикът на салона Васил Янчев не бе сладкодумен във връзка с случая. Неговите догатки също са за предумисъл. Той работи там от години. Съпругата на стилиста Васил Янчев – Катя Янчева, бе общински консултант, заместител регионален шеф в мандата на Пламен Орешарски. Тя бе и един мандат ръководител на общинската организация на Българска социалистическа партия в Кюстендил.

Публична загадка е и близката връзка на семейство Янчеви с лидерката на гражданската самодейност „ Изправи се БГ” Мая Манолова. Тя беше клиент на коафьора, до момента в който въртеше партийните каузи под Хисарлъка.

От няколко дни на централната улица „ Цар Освободител” на мястото на някогашен търговски обект Манолова към този момент има и офис, който към момента не е отворен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР