Неизвестни лица са заложили взривното устройство в автомобила, в който

...
Неизвестни лица са заложили взривното устройство в автомобила, в който
Коментари Харесай

Разкриха как е заложена бомбата в колата на Дария Дугина

Неизвестни лица са заложили взривното устройство в автомобила, в който беше убита журналистката и политически анализатор Дария Дугина на фестивала " Традиция " в Московска област. Автомобилът е бил на паркинга и за никого не е било мъчно да стигне до него, оповестиха за ТАСС чиновници на правоохранителните органи.

" Имаше доста посетители на фестивала, хората паркираха коли отляво и отдясно по Звенигородското шосе, където се намира имението Захарово. Имаше и паркинг, който на процедура беше ангажиран от коли. Джипът, с който Дария Дугина напусна събитието, също беше паркиран там. На входа на паркинга не е имало никаква инспекция, тъй че взривните материали са могли да бъдат сложени на всички места и от всекиго, което и се е случило ", изясни събеседникът на организацията.

Органите на реда оповестиха, че на входа на имението е имало звено на пътна полиция и чиновници на пътна полиция са регулирали придвижването. Рамки за инспекция са били ситуирана директно на входа на събитието.

На 20 август вечерта в автомобил Toyota Land Cruiser, пътуващ край село Болшие Вяземи, Московска област, се задейства поставеното взривно устройство и автомобилът избухва. Установено е, че взривното устройство е било сложено под долната част на автомобила от страната на водача. Дария Дугина, която е карала автомобила, е починала на място. По случая с убийството на Дугина е формирано наказателно дело, което ще бъде разследвано от централния уред на Следствения комитет на Руската федерация. Убийството на Дугина е било преднамерено и има поръчков темперамент, оповестиха от следствието.

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че в случай че способените органи потвърдят версията, че журналистката и политически анализатор Даря Дугина е била убита от украинци, тогава става въпрос за провеждана от Киев политика на държавен тероризъм,.

Дария Дугина е родена през 1992 година Завършва Философския факултет на Московския държавен университет " Ломоносов ". Доктор по философия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР