Неизвестни факти около имената на синовете ѝ май ги накараха

...
Неизвестни факти около имената на синовете ѝ май ги накараха
Коментари Харесай

Майка шегаджийка! Синовете на Лепа Брена лъснаха с "тайни" имена, берат срам заради тях

Неизвестни обстоятелства към имената на синовете ѝ май ги накараха да се изчервяват от позор. “Стефан ” и “Виктор ” несъмнено са известни красиви названия, само че се оказа, че даже и те си имат “опашка ”. Стефан се ражда в Ню Йорк, а Виктор – в Маями и съгласно традицията братята са снабдени и с второ име.

Първородният наследник на Лепа Брена е украсен и с името “Емералд ”, което на процедура му докарва сериозна доза насмешки. Макар да значи хубав тюркоазен цвят, въпреки всичко сходна “титла ” прилича повече на воин от сапунен сериал. Проблемът идва най-много от това, че младежът се срамувал да се назовава по този начин и по никакъв начин не си и помислял да се показва по този метод.

Приятелите му се забавлявали откровено от обстановката и честичко го наричали “Есмералда ”, когато ги нервира. Въпреки отрицателните усеща, които му носи името, въпреки всичко Стефан признава, че майка му е актьор и като всяка артистична душа е желала синовете ѝ да се разграничават от болшинството.

“Късметът ” на Виктор е по-поносим – второто му име е Ърнест. И въпреки да е по-обикновено спрямо Емералд, въпреки всичко не му се отразява толкоз зле.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР