Неизползваният резерва Кристиано Роналдо не успя да скрие емоциите си

...
Неизползваният резерва Кристиано Роналдо не успя да скрие емоциите си
Коментари Харесай

Емоциите на резервата Кристиано Роналдо

Неизползваният запаса Кристиано Роналдо не съумя да скрие страстите си по време на унизителната загуба на Манчестър Юнайтед с 3:6 от локалния противник Манчестър Сити. Двубоят от 8-ия кръг на британската Висша лига се игра на „ Етихад “.

Kаземиро, Люк Шоу, Фред, Антoни Марсиал и Виктор Линдельоф се появиха на терена като смени, с цел да се опитат да понижат разликата, до момента в който петкратният притежател на Златната топка Кристиано Роналдо остана на аварийна пейка.

Португалецът, който започва единствено в един мач за Юнайтед през този сезон, бе седнал до някогашния си съотборник в Реал Мадрид Каземиро през първото полувреме.

И откакто Ерлинг Халанд вкара втория си гол в мача, реакцията на 37-годишния футболист при 0:3 беше уловена от една от телевизионните камери.

„ По дяволите, мъчно е за гледане “, написа един от почитателите на отбора на Twitter.

Португалският нападател очевидно не вярваше на това, на което става очевидец в неделя. След като стана ясно, че звездата на Манчестър Юнайтед няма да влезе даже като запаса през второто полувреме, Роналдо сподели напълно друго лице и изражение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР