Неидентифицирани нападатели са откри стрелба в хипермаркет на веригата Walmart

...
Неидентифицирани нападатели са откри стрелба в хипермаркет на веригата Walmart
Коментари Харесай

Първо ВИДЕО от касапницата в US мола, нападателите са убивали с автомати

Неидентифицирани нападатели са откри пукотевица в хипермаркет на веригата Walmart в град Ел Пасо в американския щат Тексас. По информация на локалната полиция, стрелбата е почнала към 11:00 часа сутринта.

Първоначално се съобщаваше единствено за един стрелец, само че в следствие информацията беше поправена и към този момент е ясно, че нападателите са няколко. Към момента управляващите не прецизират тяхната численост.

 The Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms, and Explosives announced that it has dispatched federal agents to the scene to assist local law enforcement

Свидетели описват за няколко нападатели с автомати, които са разкрили пукотевица. Очевидец удостовери за най-малко един човек, прострелян в главата, както и за редица гости, облен в кръв.

 Police stand at attention during an active shooter at a Walmart in El Paso on Saturday

"Местопрестъплението е към момента интензивно! Имаме данни за няколко стрелци. Призоваваме ви да избягвате региона, в който полицията търси нападателите ", оповестиха органите на реда.

 The Bureau of Alcohol, Tobacco, and Firearms dispatched agents to aid local law enforcement

Информацията все още е разнопосочна, само че по данни на разнообразни американските медии има сред 15 и 20 починали и доста ранени.

От Университетския медицински център в Ел Пасо оповестиха за Ен Би Си нюз, че при тях са постъпили минимум 10 жертви с първа степен на контузии, което е най-тежката степен.

Екипите на изключителните служби са на мястото на касапницата.



В мрежата се появи първото видео от комерсиалния център, в който избухна стрелбата. По последни данни, за стрелбата има арестуван. На фрагментите се вижда по какъв начин хора в магазините излизат с вдигнати ръце, демонстрирайки, че те са спокойно население.

Очевидци споделиха, че са чути най-малко 10 изстрела.



По данни на Си Ен Ен, по отношение на касапницата в мола са арестувани няколко души. По някои данни, трима души са в ареста.

Превод и редакция:БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР