Нееднократно осъждан за различни престъпления 36-годишен старозагорец ще застане днес

...
Нееднократно осъждан за различни престъпления 36-годишен старозагорец ще застане днес
Коментари Харесай

Кървав екшън: Рецидивист пробва да заколи приятелката си като агне на връх Гергьовден

Нееднократно осъждан за разнообразни закононарушения 36-годишен старозагорец ще застане през днешния ден пред Темида по искане на наблюдаващия прокурор по досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране, предава Телеграф.

Наскоро излезлият от пандиза Асен Б. е нападнал към 17,00 часа на 6 май приятелката си в изблик на ревнивост и й нанесъл няколко удара с нож, единствено бързата интервенция на съседи в ромския квартал „ Лозенец “ са избавили жертвата, която била откарана по неотложност в УМБАЛ „ Проф. доктор Стоян Киркович “, където и била направена тежка животоспасяваща интервенция.

Към момента 38-годишната Й. Б. е нормализирана, само че към момента съществува действителна заплаха за живота й, разясниха сбито от здравното заведение. От прокуратурата желаят непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за мъжа, против който е повдигнато обвиняване по член 115 по отношение на член от 18 от Наказателен кодекс за опит за ликвидиране, което е останало незавършено по независещи от причинител аргументи.

При доказване на виновността Асен Б. може да се озове зад решетките за период от 10 до 20 години, прецизират от апелативната прокуратура в Пловдив. Заседанието на съда е планувано за 15 часа през днешния ден, 9 май. Запознати с досъдебното произвеждане прецизират, че мъжът неведнъж е заплашвал с ликвидиране някогашната си другарка, напълно неотдавна тя е била сложена под полицейска протекция, а Асен е бил предизвестен да не е наближава по никакъв метод.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР