Недоволството срещу американската фамилия Глейзър в Манчестър Юнайтед не спира

...
Недоволството срещу американската фамилия Глейзър в Манчестър Юнайтед не спира
Коментари Харесай

Британски бизнесмен иска да изгони собствениците на Манчестър Юнайтед

Недоволството против американската фамилия Глейзър в Манчестър Юнайтед не стопира да пораства, а новината, че английският предприемач Майкъл Найтън е възобновил интереса си към откупуване на клуба, развълнува мнозина от почитателите, написа The Religion.

70-годишният британец направи опит да откупи „ алените дяволи “ през 1989 година, когато бе част от борда на шефовете, само че желанията му удариха на камък и той се отхвърли от концепцията си.

„ Всички знаят, че имаме потребност от нов притежател на този футболен клуб. Това желая и аз и тъкмо такава цел съм си сложил. Бележа добър напредък, беседвам със съответните хора, имам положителни мнения с положително финансиране “, сподели Найтън пред изданието.

Парадоксът обаче е, че той публично декларира, че има положение от към €6 млн. сега, което надалеч няма да му стигне, с цел да се трансформира в мажоритарен притежател. По всяка възможност ще се опита да образува концерн, който да събере нужните средства, с цел да извади Глейзър от картинката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР