Недоволен от първото полувреме и доволен от показаното след почивката

...
Недоволен от първото полувреме и доволен от показаното след почивката
Коментари Харесай

Фокера: Видях две лица в първата контрола

Недоволен от първото полувреме и удовлетворен от показаното след почивката в контролата против Спартак(Пд), остана старши-треньорът на Хебър II Спас Гигов. В първата си инспекция от предсезонната подготовка младите хебърци отстъпиха с 1:4 на пловдивчани, като за отбелязване е отсъствието на 7 състезатели в пазарджишкия отбор.



Точен за Спартак на два пъти беше Доминик, а по един път се разписаха някогашният хебърец Кирил Георгиев и Георги Лазаров. За Хебър с гол се регистрира Мартин Кадьов. Любопитен е фактът, че при домакините като титуляри стартираха татко и наследник - Йордан и Алекс Миневи.



" На този стадий не виждам резултатите. През първото полувреме ни липсваше усърдие, предпочитание и хъс. Крайно неудовлетворен от съм от показаното. След почивката момчетата демонстрираха друго лице. Върнахме един гол, изпуснахме още няколко и като цяло бяхме по-добри от противника, който не сътвори съвсем нищо. В контролите от подготовката късмет за изява ще получат всички. Тепърва започваме същинската част, обикновено е да ни куца игровата подготовка ", регистрира Фокера. В идващите близо 20 дни с неговата селекция няма да се готвят вратаря Йосиф Киуан, бранителят Иван Дишков и нападателят Богомил Божуркин, които са част от групата на първия отбор за лагера в Турция.



" Днес липсваха няколко момчета, само че това не е опрощение. Нека да забележим в игрова конюнктура и другите ", сподели още Спас Гигов. До заминаването на тима за лагера в Сандански, Хебър II ще изиграе още една инспекция - идната събота като хазаин на Оборище(Панагюрище).

Свързани вести Спартак започва стремително в контролите с 4:1 против Хебър II в Пазарджик
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР