Неблагоприятен период за ново начало. На този ден не трябва

...
Неблагоприятен период за ново начало. На този ден не трябва
Коментари Харесай

Телци, късметът е с вас!Риби ще бъдете пълни с вдъхновени идеи!

Неблагоприятен интервал за ново начало. На този ден не би трябвало да изпълнявате огромни и значими задания. По-добре е да го посветите на незначителни рутинни действия.

Овен – Акцентът в днешният ден ще падне върху грижите за фамилията. Насладете се на момента, без да имате прекалено много упования. Запазете успокоение и не бързайте да вземате фрапантни решения, за които по-късно може да съжалявате.

Телец – Ще забележите, че лека-полека шансът се появява в живота ви и задачите и желанията ви се извършват. Този уикенд ще изживеете любовта по доста буен метод. Пълнолунието е във вашия 3-ти дом, пожелайте си нещо хубаво.

Близнаци – Не позволявайте на никого да ви манипулира и отстоявайте убежденията си. Вашият фаворизиран разум ще ви помогне да вземате решения. Този уикенд има доста огромна възможност да получите това, което желаете.

Рак – Няма да има невъзможни провокации за вас, тъй че може да вършиме високи залози. В любовта ще деянията чиста пристрастеност и ще притегляте с интелигентността и силата си да съблазнявате.

Лъв – Изправени сте пред дисбаланс сред това, което рационално знаете и това, което интуитивно чувствате. Няма да се колебаете, когато би трябвало да вземете решения и няма да понасяте някой да ви притиска да извършите нещо, което не желаете.

Дева – Пълната Луна ускорява потребността ви от другарство, тъй че можете да очаквате доста приятни моменти със своите другари, както е допустимо да получите и покана за малко пътешестване. Бъдете деликатни на улицата, изключително в засиления трафик.

Везни – Преразпределете силите и работата си и отложете всичко, което може да изчака по-благоприятен миг. Този уикенд, повече от всеки път, ще имате потребност от салдото, обезпечен от тези, които ви обичат, тъй че се възползвайте от всеки миг, с цел да бъдете с тях.

Скорпион – Пълнолунието в тригон към вашия знак ще увеличи вашата жизнеспособност и оптимизъм и ще възвърнете пристрастеността си да живеете както желаете. Добро време за пътешестване, другарство, срещи с хора... Правете това, което ви забавлява и прави щастливи.

Стрелец – Ако останете заземени в сегашното, това ще ви разреши да се справите с всички проблеми, които се нуждаят от разрешаване, защото Слънцето и Меркурий хванати ръка за ръка във вашия безоблачен втори дом ще ви оказват помощ.

Козирог – Опозицията на пълнолунието към вашия знак и ретро Меркурий може да ви направи малко упорити във възгледите и концепциите, които имате и да изглеждате малко егоистични, тъй че бъдете деликатни в изявленията си. Недоразуменията няма да закъснеят. Ето за какво е един от дните, когато е по-добре да слушате какво имат да ви кажат другите и да говорите по-малко.

Водолей – Позволете си да се насладите на простите удоволствия и дребните мигове на хубост, защото това ще разреши на грижите ви краткотрайно да изчезнат. Опитайте се да отделите малко време за усамотение и интроспекция в деня на пълнолунието.

Риби – Ще бъдете цялостни с въодушевени хрумвания тази заран, до момента в който Луната изпраща въздушна целувка на вашия шеф мечтателя Нептун, а Слънцето е в дружеска прегръдка с Меркурий. Потърсете способи да насочите това обилие от креативност в градивна посока.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР