ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията на Байдън планира да предложи ново

...
ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията на Байдън планира да предложи ново
Коментари Харесай

Администрацията на Байдън ще предложи по-строги стандарти за убежище за някои мигранти на границата

ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията на Байдън възнамерява да предложи ново предписание в четвъртък, ориентирано към ускорение на процеса на молби за леговище за някои мигранти — евентуална въведения към по-мащабни дейности от президента Джо Байдън по-късно тази година, които ще наложат по-големи репресии на границата.

Това има за цел да засегне мигранти с престъпни досиета или такива, които в противоположен случай биха били счетени за неприемливи за леговище в Съединените щати. Предложението, което Министерството на вътрешната сигурност възнамерява да разгласи в четвъртък, беше доказано от четирима души, осведомени със наличието му, на които беше предоставена анонимност, с цел да уточнят проектите, които към момента не са обществени.

Съгласно настоящия закон, мигрант, който идва на границата и се подлага на първична инспекция за „ меродавен боязън “ – един аршин за леговище – има право да продължи с процеса, даже в случай че има престъпно минало или би представлявало риск за сигурността. По-късно съди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР